Να γιατί το iPhone 6 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη

Να γιατί το iPhone 6 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη Facebook Twitter
0

Στα πλαίσια της δικαστικής διαμάχης στην οποία έχουν εμπλακεί η Apple και η Samsung, για τον πολύβουο "πόλεμο της πατέντας", έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα επτασφράγιστα έγγραφα και slides από εσωτερικές παρουσιάσεις, εκατέρωθεν.

Ανάμεσα στα στοιχεία που παρουσίασε η Apple στο δικαστήριο και φυσικά, άγνωστο πως, διέρρευσαν υπήρχαν δύο πολύ σημαντικά slides σχετικά με μέλλον των iPhone, που αποδεικνύουν, αν μη τι άλλο, ότι η εταιρεία παραδέχεται πως έχει μείνει πίσω όσον αφορά στις επιθυμίες των καταναλωτών για smartphone με μεγαλύτερη οθόνη. Γεγονός που δείχνει να φρενάρει τις πωλήσεις της συσκευής αφού οι καταναλωτές στρέφονται προς άλλες εταιρείες που προσφέρουν συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη και πλουσιότερα χαρακτηριστικά.

"Οι Καταναλωτές Επιθυμούν κάτι που δεν έχουμε"

Αυτό το slide που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του 9 to 5 Μac, δεν αφορά μόνο τους καταναλωτές αλλά και τους παρόχους και τα παγκόσμια δίκτυα διάθεσης smartphones, είναι ίσως η πιο περίτρανη απόδειξη ότι το επερχόμενο iPhone 6 είναι σίγουρο ότι θα επιβεβαιώσει τις μέχρι τώρα φήμες που το θέλουν να κυκλοφορεί με οθόνη 4,7 ιντσών και μετέπειτα ακόμα μεγαλύτερη.

Τέλος, όπως αναφέρει το site η Apple πιθανόν να ρίξει δραματικά τις τιμές της σε όλες τις συσκευές iPhone, που διαθέτουν οθόνη τεσσάρων ιντσών και προηγούνται της παρούσας σειράς iPhone 5S και iPhone 5C.

Το φθινόπωρο, πάντως, εποχή που παραδοσιακά η Apple αποκαλύπτει τη νέα σειρά iPhone, θα μάθουμε ποιό από τα παραπάνω σενάρια θα επιβεβαιωθεί.

[9 to 5 Mac]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ