Ιδού ο πρώτος οικονομικός 3D printer για οικιακή χρήση

Ιδού ο πρώτος οικονομικός 3D printer για οικιακή χρήση Facebook Twitter
1

Μέχρι τώρα, όλα τα παραδείγματα τρισδιάστατων εκτυπωτών με τις εντυπωσιακές ικανότητες, αφορούσαν σε μεγάλα, πανάκριβα μηχανήματα με υψηλό κόστος που τους έκανε απρόσιτους στο μέσο καταναλωτή. Αυτό ακριβώς φιλοδοξεί να αλλάξει η εταιρεία M3D, που ειδικεύεται στους τρισδιάστατους printers με τον Micro3d. Τoν πρώτο, προσιτό τρισδιάστατο εκτυπωτή για οικιακή χρήση, που θα κοστίζει περίπου 300 δολάρια, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του σήμερα με μια φρέσκια καμπάνια στο γνωστό site Kickstarter, προς αναζήτηση χρηματοδοτών και επενδυτών από τους χρήστες του internet.

Ήδη η καμπάνια έχει συγκεντρώσει 190.000 δολάρια, έχοντας ως αρχικό στόχο τα 50.000 και με 29 μέρες ακόμα, έως τη λήξη της!

Η καμπάνια στοχεύει στη συγκέντρωση αρκετών πόρων, ώστε η εταιρεία να είναι σε θέση να παράξει μαζικά τον Micro3d, που όπως λένε οι κατασκευαστές του, συγκεντρώνει τουλάχιστον 15 καινοτομίες της τεχνολογίας εκτύπωσης 3D, σε μια συσκευή ικανή να τυπώσει ένα... φλιτζάνι τσαγιού από πλαστικό, σε λιγότερο από μια ώρα.

Το όνειρό μας είναι ένας εκτυπωτής που να εγκαθίσταται όπως οποιοδήποτε άλλο περιφερειακό "plug 'n' play", ικανό να μετατρέψει οτιδήποτε σχεδιάσατε στην οθόνη σας, σε πραγματικό αντικείμενο, δήλωσε ο CEO της εταιρείας Michael Armani.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του νέου, οικονομικού 3D εκτυπωτή, στο video που συνοδεύει την καμπάνια του στο Kickstarter:

Στο παρακάτω βίντεο, παρακολουθήστε τον M3D να εκτυπώνει ένα βαζάκι:

[via]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο 3d εκτυπωτής διατίθεται στην Γερμανική αγορά ήδη από τα περασμένα Χριστούγεννα και η τιμή τους ξεκινά στα 999 Ευρώ. Μπορεί κανείς να τους αγοράσει online μέσω μεγάλων αλυσίδων όπως το Saturn ή το Media Markt.Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό η τιμή του εκτυπωτή θα πέσει. Άξιο ευχής θα ήταν να μπορούσει να αναπαράγει τροφή έτσι ώστε να μην πεθαίνουν παιδιά από πείνα.