Νέα υπηρεσία streaming μουσικής από τη Samsung

Νέα υπηρεσία streaming μουσικής από τη Samsung Facebook Twitter
0

Μια νέα, δωρεάν υπηρεσία streaming μουσικής που περιλαμβάνει 200 ιντερνετικούς σταθμούς και 13 εκατομμύρια τραγούδια on demand, λάνσαρε μόλις η Samsung για τους κατόχους συσκευών Galaxy, όπως μας ενημερώνει το BBC.

Η νέα υπηρεσία που φέρει το ασυνήθιστο όνομα Milk Music και η οποία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, βασίζεται στην πλατφόρμα του Slacker Radio, διατίθεται για δωρεάν κατέβασμα από το Google Play και παίζει αποκλειστικά σε συσκευές Samsung Galaxy, αλλά χωρίς διαφημίσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για μια κίνηση που αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό από τους ειδικούς τόσο γιατί σηματοδοτεί τη δεύτερη προσπάθεια της εταιρείας σε μια σχετικά κορεσμένη αγορά όπου κυριαρχούν εφαρμογές όπως το Spotify, το Pandora και το iTunes Radio, όσο και για την επιλογή της εταιρείας να λειτουργεί μόνο σε ορισμένες συσκευές της σειράς Samsung Galaxy.

Να σημειωθεί ότι μόλις έναν μήνα πριν η Samsung έκλεισε την Music Hub, την προϋπάρχουσα υπηρεσία streaming μουσικής που κυκλοφόρησε το 2012.

Δείτε εδώ, την επίσημη σελίδα της νέας υπηρεσίας της Samsung, Milk Music.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM