Ψηφίστε τους δικούς σας νικητές των Όσκαρ μέσω Twitter

Ψηφίστε τους δικούς σας νικητές των Όσκαρ μέσω Twitter Facebook Twitter
0

Μια νέα πλατφόρμα online ψηφοφορίας ανακοίνωσε o Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Dick Costolo, την οποία υλοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Poptip για το ψυχαγωγικό κανάλι Ε!Online.

 

Κάνοντας click στο σύνδεσμο του παραπάνω Tweet, μεταφέρεστε στην αντίστοιχη καρτέλα όπου μπορείτε να δώσετε την ψήφο σας για τους πιθανούς νικητές, αλλά και για μια πληθώρα θεμάτων που αφορούν την λαμπρή κινηματογραφική τελετή. Κατόπιν, η καρτέλα παρουσιάζει τις συνολικές ψήφους του κοινού του Twitter, για το εκάστοτε θέμα και δίνεται η επιλογή να δημοσιοποιήσετε, σαν Tweet, την ψήφο στο Timeline σας.

Την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να δημοσιευτούν παρόμοιες καρτέλες με αφορμή τα Όκαρ, ενώ προβλέπεται ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα ψηφοφορίας, θα χρησιμοποιποιηθεί στο μέλλον για πληθώρα άλλων θεμάτων, από διάφορες εταιρείες, δίνοντας ακόμα έναν λόγο ύπαρξης στο ίδιο το Twitter, με τους 250 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το μήνα. 

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM