Το "smartphone του Τζέιμς Μπoντ" κατασκευάζει η Boeing

Το "smartphone του Τζέιμς Μπoντ" κατασκευάζει η Boeing Facebook Twitter
0

To νέο που είχε κυκλοφορήσει εδώ και δύο χρόνια ήταν ότι η γνωστή εταιρεία αεροναυπηγικής Boeing, έχει αναλάβει την κατασκευή ενός μυστηριώδους smartphone. Σήμερα λοιπον η εταιρεία παρουσιάζει στο κοινό τα σχέδιά της για το Boeing Black, το smartphone με λειτουργικό Android που απευθύνεται αποκλειστικά σε πελατεία που σχετίζεται με αμυντικές και αντικατασκοπικές υπηρεσίες.

Αν και εξωτερικά το νέο τηλέφωνο δείχνει σαν μια κανονική συσκευή, που διαθέτει όσα θα περίμενε κανείς από ένα οποιοδήποτε κινητό με λειτουργικό Android, δύο χαρακτηριστικά το κάνουν να ξεχωρίζει αλλά και να καθιστά σαφές, το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Το πρώτο έχει να κάνει με την επεκτασιμότητα της συσκευής, στην οποία μπορούν να προσαρμοστούν βιομετρικοί σαρωτές, ηλιακοί φορτιστές, δορυφορικοί δέκτες και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό του Boeing Black, που του προσδίδει τον "εσπιονάζ" χαρακτήρα του είναι ότι, αν και το σασί του είναι στιβαρό και συναρμολογημένο σφιχτά, εάν κάποιος προσπαθήσει να το σπάσει, το smartphone της Boeing, καταστρεφει κάθε στοιχείο που βρίσκεται εντός του, αφού αντιληφθεί την επίθεση.

Μάθετε περισσότερα για τη συσκευή έδώ, και δείτε την παρουσίαση του επερχόμενου smartphone της Boeing, που θα ζήλευε κι ο Q, o γκατζετάκιας βοηθός του James Bond.

 

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Τech & Science / Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Google θα δαπανήσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει τους τομείς της με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
NEWSROOM