Ο δημιουργός του Flappy Bird μιλάει για όλα

Ο δημιουργός του Flappy Bird μιλάει για όλα Facebook Twitter
5

Βαρεθήκατε να ακούτε για το Flappy Bird; Την "εθιστική", Νο.1 δωρεάν εφαρμογή σε App Store και Google Play, που έκανε ολόκληρο το internet να παραμιλά για εβδομάδες, "γέννησε" μια στρατιά από παιχνίδια - κλώνους  και κατέβηκε ξαφνικά την Κυριακή;

Ο μυστηριώδης Βιετναμέζος δημιουργός της, Dong Nguyen, που κέρδιζε 50.000 δολάρια την ημέρα από τις διαφημίσεις και πόσταρε ιδιοσυγκρασιακά Tweets, αν και είχε δηλώσει ότι σιχαίνεται τη διαδικασία, παραχώρησε τελικά μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Forbes, όπου εξηγεί τα πάντα.

Το ρεζουμέ, σχετικά με την απόφασή του να αποσύρει το Flappy Bird,  είναι ότι ο Nguyen, σε μια ένδειξη υπέρμετρου αλτρουισμού, θεώρησε ότι το παιχνίδι του είχε γίνει υπερβολικά εθιστικό και αυτό ήταν αρκετό για να του δημιουργήσει ενοχές που τον οδήγησαν στη διαγραφή του από τα ψηφιακά μαγαζιά της Apple και της Google.

"To Flappy Bird σχεδιάστηκε για αυτούς που ήθελαν να παίξουν μερικά λεπτά, στις στιγμές χαλάρωσής τους. (...) Όμως, τελικά εξελίχθηκε σε ένα εθιστικό προϊόν. Νομίζω ότι αυτό αποτέλεσε πρόβλημα και για να το λύσω έπρεπε να αποσύρω το Flappy Bird, που πλέον χάθηκε για πάντα." Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Nguyen.

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια