H Amazon θα στέλνει τα προϊόντα πριν καν τα αγοράσουμε

H Amazon θα στέλνει τα προϊόντα πριν καν τα αγοράσουμε Facebook Twitter
7

Πρόκειται για μια είδηση που θυμίζει πρωταπριλιάτικο αστείο ή ευφάνταστη στρατηγική δημοσίων σχέσεων (όπως το Amazon Drone), που ήλθε στη δημοσιότητα απο την Wall Street Journal και κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα site τεχνολογικού περιεχομένου.

Η Amazon προετοιμάζει την ανάπτυξη ενός συστήματος "προληπτικών αποστολών" με το οποίο θα μετακινεί γεωγραφικά τα προϊόντα της, πακεταρισμένα κι έτοιμα για αποστολή, με βάση τις προηγούμενες αναζητήσεις και τις αγορές των πελατών της, τις wish-lists, καθώς και το χρόνο που μένει ο κέρσορας πάνω σε ένα προϊόν, εντοπίζοντάς τον σε πραγματικό χρόνο.

Τμήμα της ευρεσιτεχνίας της Amazon

Το παραπάνω σενάριο, που προσεγγίζει την επιστημονική φαντασία, θα γίνει εφικτό μέσω μιας προηγμένης ευρεσιτεχνίας διαχείρισης εμπορευμάτων και αποστολών, που μόλις πρόσφατα κέρδισε η Amazon, μέσω της οποίας στοχεύει στο απώτερο μέλλον, να μειώσει στο ελάχιστο το χρόνο παράδοσης των προϊόντων, προβλέποντας τις πιθανές αγορές των ηλεκτρονικών της πελατών. 

[via, via]

Τech & Science
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ως πελάτης είναι υπέροχο να παραλαμβάνεις άμεσα ό,τι έχεις παραγγείλει. Δείτε το video του BBC για την αλήθεια πίσω από τα Click της Amazon http://www.youtube.com/watch?v=KRfUD27XkVE
Ο κρεοπωλης της γειτονιας μου το κανει εδω και χρονια!!! Με το που θα με δει να περναω απ εξω απ το μαγαζι μου φωναζει "Ετοιμες τις εχω τις μπριζολιτσες σου"!!! Τι να μας πει τωρα η Amazon !!!