Αυτό είναι το επίσημο χρώμα του 2014

Αυτό είναι το επίσημο χρώμα του 2014 Facebook Twitter
1

Το Ινστιτούτο Χρωμάτων Pantone, που διαχειρίζεται τα χρωματικά standards σε κάθε ηλεκτρονική και μή εφαρμογή τους, ανακοίνωσε πως ανακηρύσσει ως επίσημο χρώμα του 2014 τη ... Λαμπρή Ορχιδέα ή σύμφωνα με την πρωτόκολλο ονοματολογίας της εταιρείας, το PANTONE 18-3224.

Παραδοσιακά, τα τελευταία χρόνια, από το 2000, η Pantone "χρωματίζει" κάθε ημερολογιακό έτος με μια από τις αποχρώσεις τις με ιδιαίτερα κάθε φορά κριτήρια που άπτονται πολλών παραγόντων.

Εξηγεί η Διευθύντρια του Pantone Institute, Leatrice Eiseman:

"Το χρώμα για το 2014; To σαγηνευτικό, μαγικό και γοητευτικό Radiant Orchid. Μια πρόσκληση για καινοτομία, το σύγχρονο και ευέλικτο Radiant Orchid ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία. Διαποτισμένο με αρμονίες του φούξια, του μωβ και με μια υποψία ροζ, το Radiant Orchid εμπνέει εμπιστοσύνη, μεγάλη χαρά, αγάπη και υγεία."

Παρακολουθήστε κάνοντας κλικ εδώ, το λόγο και τα κριτήρια με τα οποίο επιλέχθηκε το Radiant Orchid, ως το χρώμα - σύμβολο του 2014, στη συνέντευξη της Leatrice Eiseman.

Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο χρώμα της Pantone για το 2013, είναι το "Σμαραγδί".

Δείτε εδώ όλα τα προηγούμενα, "χρώματα της χρονιάς".

[via]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια