Το Bitcoin μας πάει στο διάστημα

Το Bitcoin μας πάει στο διάστημα Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχει σύνορο πια για τα Bitcoin, το εικονικό συνάλλαγμα η αξία του οποίου εξεράγη πριν μερικές μέρες, ενώ πλέον γίνεται δεκτό ακόμα και για την πληρωμή διδάκτρων σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Επόμενος σταθμός το διάστημα, λοιπόν, σύμφωνα με τον εκκεντρικό Sir Richard Branson, ιδιοκτήτη της Virgin Galactic, η οποία κάνει δεκτό πλέον το πολυσυζητημένο εικονικό νόμισμα για αγορά εισιτηρίων στις διαστημικές της πτήσεις. Μάλιστα, η πρώτη πελάτης είναι μια αεροσυνοδός από τη Χαβάη, που αγόρασε το εισιτήριό της για την πρώτη διαστημική πτήση της εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2014, με το διαστημικό σκάφος VSS Enterprise.

"Είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμα το παράδειγμά της", δήλωσε ο Branson, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρθεί στο Bitcoin, μονάδες του οποίου απέκτησε πρόσφατα, λέγοντας "Αξίζει να επενδύσει κανείς στο Bitcoin, εάν το σηκώνει η τσέπη του, αφού η ιδέα πίσω από αυτό είναι συναρπαστική".

 


Δείτε το... επικό, προωθητικό video της Virgin Galactic:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM