Facebook εναντίον Bullying

Facebook εναντίον Bullying Facebook Twitter
0

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη χαλάρωση των περιορισμών στο εφηβικό κοινό, ηλικιών 13-17 ετών, το Facebook ενισχύει τις προσπάθειες εξάλειψης του φαινομένου της online παρενόχλησης, γνωστή και ως bullying, λανσάροντας ειδική σελίδα με δυνατότητα αναφοράς, όπως ανακοίνωσε στο επίσημο blog του, πριν μερικές ώρες.

Η σελίδα Bullying Prevention Hub επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να αναφέρουν περιστατικά παρενόχλησης ενώ οι έφηβοι χρήστες, μπορούν να ζητήσουν επιτόπου βοήθεια από κάποιον εξειδικευμένο ενήλικα που θα τους δώσει οδηγίες πως να αντιμετωπίσουν το περιστατικό. Παράλληλα, σκοπός της είναι να ενημερώσει τους γονείς και τους καθηγητές πως να αναγνωρίζουν τέτοια περιστατικά, συμβάλλοντας ενεργά, στην καταπολέμηση του φαινομένου.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM
Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM