Ολοκληρώθηκαν τα YouTube Music Awards, 2013

Ολοκληρώθηκαν τα YouTube Music Awards, 2013 Facebook Twitter
0

Τα πρώτα μουσικά βραβεία στην ιστορία του YouTube, απονεμήθηκαν εχθές Κυριακή, σε μια απρόβλεπτη τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεταδώθηκε ζωντανά από το σάιτ και είχε παρουσιαστές τον ηθοποιό Jason Schwartzman και τον κωμικό / μουσικό Reggie Watts.

H βραδιά περιλάμβανε ζωντανές εμφανίσεις των ΕΜΙΝΕΜ, της Lady Gaga σε μια δακρύβρεχτη ερμηνεία του νέου της Single "Dope", της M.I.A., των Arcade Fire και άλλων καλλιτεχνών, ενώ πίσω από τις κάμερες βρισκόταν ο εμπνευστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεσμού, σκηνοθέτης Spike Jonze, με σκοπό να δημιουργεί video clip των εμφανίσεων σε πραγματικό χρόνο.

Νικητής της βραδιάς αναδείχτηκε ο ΕΜΙΝΕΜ, που έφυγε με το βραβείο "Καλλιτέχνη της Χρονιάς", ενώ το κομμάτι της Taylor Swift με τίτλο ¨"I knew you were Trouble" αναδείχτηκε το "YouTube φαινόμενο" του 2013.

Τα βραβεία προέκυψαν από τις ψήφους του κοινού, τα συνολικά views των video του κάθε καλλιτέχνη, καθώς και από τον αριθμό συνδρομητών στα επίσημα YouTube Channel, τα σχόλια κλπ.

Δείτε τι "χάσατε" στο link που ακολουθεί μετά τα παρακάτω video clip της Lady Gaga και των Arcade Fire, που γύρισαν σε πραγματικό χρόνο ο Spike Jonze και ο Chris Milk:

Lady Gaga - Dope

Arcade Fire - Afterlife

Εδώ τα highlights της βραδιάς

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM