ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το "έξυπνο" ρολόι της Google σύντομα σε μαζική παραγωγή

Το "έξυπνο" ρολόι της Google σύντομα σε μαζική παραγωγή Facebook Twitter
8

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η Google βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του smartwatch που θα 'τρέχει' λειτουργικό Android και θα είναι συνδεδεμένο με την υπηρεσία προσωποποιημένων μηνυμάτων Google Now.

Ήδη ο ιντερνετικός κολοσσός βρίσκεται στα τελευταία στάδια συζητήσεων με κινεζικά εργοστάσια που θα αναλάβουν την παραγωγή και διανομή της νέας, "έξυπνης" συσκευής, όπως αναφέρει η WSJ.

Το smartwatch της Google, θα κάνει βέλτιστη διαχείριση της μπαταρίας ώστε να μην χρειάζεται συχνά φόρτιση ενώ, θα μπορεί να επικοινωνεί και με άλλες φορητές συσκευές όπως το τηλέφωνο ή το tablet του χρήστη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Πρόκειται για μια κίνηση της Google ώστε να ηγηθεί στην περιβόητη κατηγορία των 'φορετών' (wearable) συσκευών, που έχει αρχίσει να κάνει έντονη την παρουσία της στους τεχνολογικούς κύκλους, με την Samsung να έχει κάνει το πρώτο βήμα με την συσκευή Galaxy Gear που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Εάν επιβεβαιωθουν οι πληροφορίες, η μαζική παραγωγή του νέου gadget της Google, είναι ζήτημα "λίγων μηνών".

Τech & Science
8

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Μετα το smartwatch μηπως θα βγαλουν και το smartass που θα τρυπωνει στο κ-τρυπιδι και θα μπορεις να ελεγξεις την επιθυμητη αφοδευση σωματικων περιτωματων...?google spies for you