Αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και για τη Samsung (updated)

Αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και για τη Samsung (updated) Facebook Twitter
3

UPDATE 1:

Και οι δύο εταιρείες διέψευσαν με ανακοινώσεις τους ότι έχει ή πρόκειται να συμβεί η αγοραπωλησία. Αναζητείται ο υπέυθυνος που διέσπειρε το ψευδές δελτίο τύπου.

Φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ Samsung, και Apple συνεχίζει ακάθεκτος, αφού και η κορεατική εταιρεία μπαίνει στο παιχνίδι της βιομετρικής.

Ως γνωστό στο νέας γενιάς iPhone 5S (όχι στο 5C) που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 25 Οκτωβρίου, θα υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος της οθόνης με αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος. Το λεγόμενο TouchId.

 

Τα ανταγωνιστικά αντανακλαστικά της Samsung λειτούργησαν σχετικά γρήγορα αφού μόλις σήμερα ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας βιομετρικής, Fingerprint Cards, για 650 εκταμμύρια δολάρια.

Η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που μόλις αγόρασε η κορεατική εταιρεία, βρίσκει πολλές εφαρμογές σε συστήματα ασφαλείας χώρων, ξενοδοχείων, πιστωτικών καρτών, αλλά και σε προϊόντα όπως Smartphones και Tablets, σύμφωνα με δήλωση εκρποσώπου της Fingerprint Cards.

O διευθύνων σύμβουλος της Samsung δήλωσε σχετικά πως «η εν λόγω τεχνολογία πρόκειται να ασπαστεί από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Είμαστε έτοιμοι μαζί τους να φτιάξουμε το μέλλον».

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και 20 αιώνες συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Άκου την επιστήμη / Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Πώς μπορεί ένα έργο δύο χιλιάδων ετών να μιλά τη γλώσσα του σήμερα; Ο Θεόδωρος Παπαγγελής, διακεκριμένος φιλόλογος και ακαδημαϊκός, που δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα μετάφραση των «Μεταμορφώσεων» του Οβιδίου, μιλά στον Γιάννη Πανταζόπουλο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Πιο πειστική κι από τον άνθρωπο: Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει στα debates – αλλάζει τους όρους στην πολιτική πειθώ

Τech & Science / Πιο πειστική κι από τον άνθρωπο: Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει στα debates – αλλάζει τους όρους στην πολιτική πειθώ

Μελέτη δείχνει ότι τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα όπως το ChatGPT-4 μπορούν να επηρεάζουν πιο αποτελεσματικά από τους ανθρώπους – Κίνδυνοι για εκλογές, παραπληροφόρηση και στοχευμένη χειραγώγηση
LIFO NEWSROOM
Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης δίνουν μάχη με την ανθρώπινη μνήμη

Τech & Science / Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης δίνουν μάχη με την ανθρώπινη μνήμη

OpenAI, Google, Meta και Microsoft επενδύουν σε chatbots που θυμούνται όλο και περισσότερα για τους χρήστες τους, ενισχύοντας την εμπειρία αλλά και τα ερωτήματα για την ιδιωτικότητα και την εκμετάλλευση των δεδομένων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί πρέπει κάποιος να κλειδώνει το κινητό σαν να είναι ο James Bond. Δηλαδή τι μυστικά να κρύψω. Ποτέ μου δεν κλείδωσα κινητό ούτε και με το γνωστό αστεράκι.