To Facebook εμπλουτίζει το status

To Facebook εμπλουτίζει το status Facebook Twitter
1

 

To Facebook ανακοίνωσε σήμερα ένα  νέο μικρό χαρακτηριστικό που ετοιμάζει για το status update. Οι χρήστες θα μπορούν στο μέλλον να ενσωματώσουν αυτό που θα κάνουν εκείνη τη στιγμή: αυτό που παρακολουθούν, διαβάζουν ή ακούνε. Φυσικά κάτι παρόμοιο ήταν δυνατό από την αρχή του Facebook, αλλά τώρα αυτό θα γίνεται πιο ολοκληρωμένα, μαζί με το όνομα της ταινίας θα μπαίνει το εικονίδιο της και λινκ στη σελίδα της.

 

To Facebook εμπλουτίζει το status Facebook Twitter

Όταν κάποιος επιλέγει να ενημερώσει το status του με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει πρώτα να επιλέξει τον τύπο της δραστηριότητας, «διάβασμα», «ταινία», «μουσική» και μετά να επιλέξει το όνομα του βιβλίου ή ταινίας ή τραγουδιού, ανάλογα με τη δραστηριότητα.

 

To Facebook εμπλουτίζει το status Facebook Twitter

 

Στη συνέχεια θα μπορεί ο χρήστης να προσθέσει ότι θέλει να πει και να το δημοσιεύσει. Στο Timeline του θα εμφανίζονται άμεσα λοιπόν όχι μόνο τα αγαπημένα πράγματα του χρήστη, αλλά και αυτά που έχει παρακολουθήσει.

Οι νέες ρυθμίσεις θα είναι εναρμονισμένες με τις υπάρχουσες ρυθμίσεις ασφαλείας, ώστε να μη μπορεί το Facebook να προσθέτει τις πληροφορίες χωρίς την έγκριση του χρήστη.

Τα νέα χαρακτηριστικά έχουν ήδη ξεκινήσει να ισχύουν, αλλά υπολογίζεται ότι θα περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να φτάσουν σε όλους τους χρήστες.

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ο/η χρήστης ex nihilio @Κατουράει (Common need, 100k likes) παρέα με @Λεκάνη (Public figure, 10k likes), @Μπιντές (Add as a friend, 100 friends in common) στην @Τουαλέτα (Public place, billions of people have been there)