Μια «πειρατική» μηχανή αναζήτησης για τρισδιάστατη εκτύπωση

0

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Cody Wilson παρουσίασε μία τεχνολογία που θα επιτρέπει την τρισδιάστατη εκτύπωση όπλων, τώρα η εταιρεία του φοιτητή ετοιμάζεται να πάει ένα βήμα παραπέρα, με τον ιστότοπο DefCAD.org που θα παρέχει μία μηχανή αναζήτησης, η οποία θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κατεβάζουν δωρεάν αρχεία-προϊόντα, προς εκτύπωση.

Η ομάδα θέλει να βαδίσει στα χνάρια του Pirate Bay και στο σύστημα cloud που χρησιμοποιεί, ώστε να αποφύγει τα νομικά προβλήματα και τις ενδεχόμενες διακοπές στη λειτουργία του ιστοτόπου.


Όπως αναφέρεται στο βίντεο, στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει ελεύθερη πρόσβαση σε χρήσιμα αντικείμενα, που μελλοντικά θα μπορούν να εκτυπώνονται και να μην απαιτείται η αγορά τους.


Φάρμακα, εργαλεία και όπλα, είναι μόλις μερικά από τα προϊόντα που θα μπορούμε να εκτυπώνουμε μόνοι μας, εφόσον διαθέτουμε φυσικά κάποια συσκευή ψηφιακής εκτύπωσης.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM