Killswitch: Η διαγραφή των πρώην από το Facebook με λίγα κλικ

Killswitch: Η διαγραφή των πρώην από το Facebook με λίγα κλικ Facebook Twitter
0
Killswitch: Η διαγραφή των πρώην από το Facebook με λίγα κλικ Facebook Twitter

Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν αφιερωμένη στον έρωτα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους χωρισμένους, ο αριθμός των οποίων είναι υψηλός.

Σε μία εποχή όπου το Facebook μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κατάσκοπος των πρώην μας, αναπτύχθηκε μία εφαρμογή που «απαλύνει» τον πόνο των χρηστών.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή Killswitch για συσκευές Android, επιτρέπει στους χρήστες να σβήσουν κάθε ίχνος από τους πρώην τους, αφαιρώντας φωτογραφίες και άλλες δημοσιεύσεις από το κοινωνικό δίκτυο.

To mobile app δεν σβήνει ή μπλοκάρει τους πρώην σας από το κοινωνικό δίκτυο, ενώ θα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα των επαφών σας, ώστε να επιτευχθεί η διαγραφή των ψηφιακών αναμνήσεων.

Όσοι χρήστες δεν μπορούν να αντισταθούν και παρόλα αυτά επισκέπτονται τακτικά το προφίλ των πρώην τους, καλό θα είναι να πάρουν πιο δραστικά μέτρα.

Σύντομα η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει και για συσκευές iOS.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Τech & Science / Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Google θα δαπανήσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει τους τομείς της με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
NEWSROOM