Εφαρμογή Android υπολογίζει το μέγεθος του αντρικού μορίου!

5

Όσοι άντρες καυχιούνται για το μέγεθος του πέους τους θα πρέπει να σκέφτονται διπλά πριν αποκαλύψουν το μήκος, καθώς η εφαρμογή Predicktor, που είναι διαθέσιμη στο Google Play για Android συσκευές, μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να προβλέψει τις αληθινές διαστάσεις.

Μερικά από τα απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζει κανείς για να μπορέσει να ανακαλύψει το «πραγματικό» μέγεθος του μορίου είναι το ύψος, το μέγεθος του γοφού, την ηλικία και το μήκος των δακτύλων ενός άντρα.

Μαζί με την πρόβλεψη υπάρχει και ένα μικρό trivia που επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν το εμφανιζόμενο μέγεθος με εκείνο των υπόλοιπων αντρών, από διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτή την εφαρμογή θα πρέπει να πληρώσουν 2,35€.

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Και λέμε πως κάθομαι εγώ να μου μετρήσει η ενδιαφερόμενη (ή ενδεχομένως ενδιαφερόμενος, ελευθερία επιλογών έχουμε) τους γοφούς, το ύψος, το παπούτσι, να παρει δείγμα dna από το σάλιο μου, να πάρει τις αιματολογικές αναλύσεις των 15 πλησιέστερων συγγενών μου...και καταλήγει σε μέτρηση που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα; τι κάνω εγώ; και άντε αν βγει μεγαλύτερη.. (συντηρώ το μύθο και ζω το παραμύθι μου)αν βγει μικρότερη η μέτρηση;συμπέρασμα: επικίνδυνο το application