Αστροναύτης τουιτάρει απο το Διάστημα για την Ελλάδα εντυπωσιασμένος

Αστροναύτης τουιτάρει απο το Διάστημα για την Ελλάδα εντυπωσιασμένος Facebook Twitter
Ρίο-Αντίρριο
7

O Kαναδός αστροναύτης Chris Hadfield ανέβασε στο twitter του εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ελλάδας έτσι όπως φαίνεται από το Διάστημα με διθυραμβικά σχόλια:

Αθήνα

Καλαμάτα:Greece continues! From Sparta to Kalamata is a pretty wild drive, with a beautiful view on all sides.

 Κρήτη:Heraklion and the visible palace of Knossos, on the island of Crete, Greece

 Ρόδος:sland of Rhodes, Greece - interesting that from space, you can see where the Colossus of Rhodes stood 2300 years ago

 Chris Hadfield

Τech & Science
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
μιας και Είδα τη Φοβερά Πρωτότυπη Εξ Ουρανού Προώθηση της Χώρας. άκουσα Χθες πως Λόγω του Σουλειμάν [σηριαλ ] η Πάργα έιχε Φέτο Κρατήσεις από ΤούρκουςOut of the Blue!!!
Αλλοι μιλουν με θαυμασμο για την χωρα βγαζωντας φωτογραφιες απο το διαστημα ακουσων ακουσων, και αυτοι που μενουν εδω και εχουν το προνομιο να την χαιρονται την φτυνουν και σε ξενα χερια την πουλουν... Ισως πρεπει να τους στειλουμε μια βολτα στο διαστημα, μπορει στο κενο να αναπνεει καλυτερα ο εγκεφαλος τους και να αρχισουν να συνειδητοποιούν καποια πραγματα..
αυτοι που μενουν εδω,την κατακλεβουν,δεν χτυπαν αποδειξεις,κοβουν πλαστα τιμολογια,κοβουν αβερτα συνταγες φαρμακων,παιρνουν μισθο 3000€ δημοσιου,φοροδιαφευγουν,πωλουν στους τουριστες 2αυγα τηγανιτα 15€,δεν πληρωσαν στην ζωη τους φορο,κανουν παρελασεις και-και-και-και.Ο Πρωθυπουργος στον πολεμο κατα της Ανεργειας καλεσε ολες της Παραγωγικες Ταξεις της Χωρας,σε βοηθεια:Θεο,Παναγια,Χριστο,Αγιους Σαραντα,Κ.Παλαιολογο,Μ.Αλεξανδρο,Περικλη κ.τ.λ.
Αυτοι που μενουν εδω, συμπεριλαμβανομενου εμου πρεπει πρωτα να αρχισουν να την σεβονται την χωρα. Το να μιλαω εξω απο το χορο δεν εχει κανενα νοημα, εδω μενω, εδω ζω (δεν ξερω για ποσο), εδω δεν βρισκω δουλεια. Συνεπως ο καθενας μας θα πρεπει πρωτα να κανει την αυτοκριτικη του σαν ανθρωπος και μετα να αρχισει να "κραζει" και τους γυρω του. Για το πως καταντησε η χωρα σημερα δεν φταινε μονο 300 λαμογια ή 1000 ή οσοι τελος παντων περασαν μεσα/εξω/κατω/πισω απο την βουλη. ΟΛΟΙ μας φταιμε. Δεν μπηκανε με τα τανκ μεσα να κυβερνησουν, 20+ χρονια καποιοι τους ψηφιζαν. Αυτοι οι καποιοι ας κοιταχτουν λιγο στον καθρεφτη και να μου πουν αν αισθανονται περηφανοι που φαγανε καλα 20 χρονια και περναγανε ζωη και κοτα. Αν αισθανονται ομορφα τωρα που τα παιδια τους ψαχνουν ενα νοημα στη ζωη τους για τον χρονο που επενδυσανε να σπουδασουν, να εχουν εστω το αυτονοητο δικαιωμα να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα ή να εχουν εστω την ευκαιρια να προσπαθησουν γιαυτο. Ευχαριστω.
muj, υπεραπλουστευεις το θεμα,σε σημειο που υποψιαζομαι,εχεις ψηφισει και χ.α,για να φυγουν οι πουλημενοι πολιτικοι.Αν παλι γραφεις,εν αγνοια,πρεπει να μαθουμε σαν λαος,οτι δεν ειμαστε το κεντρο του κοσμου.Πρεπει να σταματησουμε να αυτοχαιδευουμε τα αυτια μας,να κοιταξουμε μπροστα,να προχωρισουμε μπροστα.Πρεπει καποτε να ενηλικιωθουμε σαν λαος.Χρειαζεται βεβαια,να αφησουμε καποιες αποψεις και καποια πραγματα πισω,γιατι αποτελουν δεσμα.Οι ζωντανοι με τους ζωντανους και οι πεθαμενοι με τους πεθαμενους.
Προφανως και δεν ειμαστε το κεντρο του κοσμου και συμφωνω σε αυτα που λες. Τωρα το πως τα λεγομενα μου καταλληγουν σε συμπερασματα οτι ψηφιζω χρυση αυγη με προβληματιζει. Αναφερεις στο 1ο σου ποστ για μισθους 3000 ευρω που δεν υφιστανται πλεον γιατι εχουν μειωθει στα 1500 οσοι επαιρναν τοσα και ναι ολα αυτα που γραφεις γινονται κ πολλα αλλα. Το θεμα ειναι πως εφτασαν να γινονται. Δεν νομιζω πριν 30 χρονια να ειμασταν τοσο παρτακηδες ή να πεθαινε ο αλλος διπλα μας και εμεις να συνεχιζαμε αδιαφοροι. Το αν υπεραπλουστευω τα πραγματα ειναι γιατι ειναι απλα και εμεις τα κανουμε δυσκολα. Με δανεικα λεφτα καλα περναγαμε, και οταν ετρωγε ο διπλα κοιταγες να φας και εσυ. Οταν εβαζε και ο διπλα βυσμα κοιταγες να βαλεις και εσυ. Το αστειο της υποθεσης ειναι που η κατασταση εχει φτασει σημερα στο απροχωρητο και αυτα συνεχιζουν να συμβαινουν. Ο Ελληνας εχει μαθει να κλεβει τον ιδιο του τον εαυτο και για το πιο απλο πραγμα πλεον βαζει βυσμα. Ποιον να ρωτησεις που μπαινει για φανταρος και δεν εχει βαλει βυσμα; Αν γινοταν να κλεισεις και θεση στον παραδεισο οι Ελληνες θα ηταν οι πρωτοι που θα ειχαν διαφθειρει και τον Αγ. Πετρο.