Το Twitter θα επιτρέψει το κατέβασμα των tweets

Το Twitter θα επιτρέψει το κατέβασμα των tweets Facebook Twitter
0

Για ακόμη μία φορά ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Dick Costolo, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Michigan, έταξε στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, ότι μέχρι το τέλος του 2012 θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους τα τελευταία 3.200 τιτιβίσματά τους.

«Η δυνατότητα downloading όλων των tweets θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος της χρονιάς (το έχω ήδη υποσχεθεί οπότε οι μηχανικοί του Twitter είναι ήδη έξαλλοι μαζί μου). Ακόμα και τώρα εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια διαφωνία και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα μέχρι το τέλος του 2012. », δήλωσε ο ίδιος.

Όπως αναφέρει το Τechcrunch, οι μηχανικοί της εταιρείας, είναι δυσαρεστημένοι με την απόφαση αυτή, καθώς έχουν να κάνουν επιπρόσθετη δουλειά, δεδομένης της τεράστιας ποσότητας tweets που ανεβαίνουν στο κοινωνικό δίκτυο ανά δευτερόλεπτο.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι η υλοποίηση του πρότζεκτ αυτού, δύσκολα θα είναι εφικτή μέχρι το τέλος του έτους.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM