Μια πρωτοβουλία της Google για Internet χωρίς δεσμά

Μια πρωτοβουλία της Google για Internet χωρίς δεσμά Facebook Twitter
0

Εν όψει της συνάντησης των χωρών μελών της διεθνούς ένωσης τηλεπικοινωνιών, η οποία θα συνεδριάσει στις 3 Δεκεμβρίου, η Google επιχειρεί μέσω μιας δικής της πρωτοβουλίας να αποτρέψει την ενδεχόμενη φίμωση και τον πιθανό περιορισμό του Διαδικτύου, παγκοσμίως.

Με σύνθημα «Αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί», η Google παροτρύνει όλους τους χρήστες να αντισταθούν στις κυβερνήσεις τους, οι οποίες σκοπεύουν να συμφωνήσουν για μεγαλύτερο «φακέλωμα» και λογοκρισία στο Διαδίκτυο.

«Ένας ελεύθερος και ανοιχτός κόσμος εξαρτάται από ένα ελεύθερο και ανοιχτό Internet. Οι κυβερνήσεις από μόνες τους, κεκλεισμένων των θυρών, δεν πρέπει να καθορίσουν το μέλλον του. Οι δισεκατομμύρια άνθρωποι της υφηλίου που χρησιμοποιούν το Internet πρέπει να έχουν και φωνή», είναι η κεντρική ιδέα της σελίδας Take Action, η οποία προσπαθεί να συγκεντρώσει όσες περισσότερες υπογραφές γίνεται ώστε να μην προχωρήσουν οι κυβερνήσεις στη συμφωνία ενός τερατουργήματος.

Όσοι θέλουν να βάλουν φρένο σε αυτούς που προσπαθούν να καθορίσουν το μέλλον τους χωρίς την άδεια τους, αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να υπογράψουν και να διαδώσουν την είδηση σε όλους τους γνωστούς τους.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM