Αποχωρεί ο διευθύνων σύμβουλος της Intel το Μάιο

Αποχωρεί ο διευθύνων σύμβουλος της Intel το Μάιο Facebook Twitter
0

Όπως αναφέρει το techpowerup, μέσω δελτίο τύπου η Intel γνωστοποίησε ότι ο διευθύνων σύμβουλος, Paul Otellini, θα αποχωρήσει από την εταιρεία το Μάιο, ύστερα από 40 χρόνια καριέρας.

«Ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Paul Otellini, αποφάσισε να αποχωρήσει από τις θέσεις του στην ετήσια συνάντηση μετόχων τον ερχόμενο Μάιο, με αποτέλεσμα να ξεκινά μια περίοδος διαδοχής του για τους επόμενους 6 μήνες. Ο Paul Otellini υπήρξε ισχυρός ηγέτης, μόλις ο 5ος CEO στα 45 χρόνια της εταιρείας, και κατάφερε να την οδηγήσει επιτυχημένα σε δύσκολους εποχές στο θέμα του ανταγωνισμού και της αγοράς»,

Σύμφωνα με το techgear, υπάρχουν και οι φήμες ότι ο ισχυρός άντρας τη Intel αποχωρεί, καθώς απέτυχε να σπρώξει την εταιρείας στην αγορά των smartphones/tablets, ενώ επέτρεψε στους ανταγωνιστές να την θέσουν εκτός συναγωνισμού. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM