Καϊλή για Παπανδρέου: «Μήπως να πάρει άδεια άνευ αποδοχών»;

Καϊλή για Παπανδρέου: «Μήπως να πάρει άδεια άνευ αποδοχών»; Facebook Twitter
17

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή σχολίασε με τον τρόπο της το αίτημα για χορήγηση αδείας που ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου από τη Βουλή, προκειμένου να βρεθεί στις ΗΠΑ τη Δευτέρα για τις ανάγκες διάλεξης στο Χάρβαρντ.

Τech & Science
17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Αν σε ενοχλησε το "ρε φιλε" να το αποσυρω αλλα πιστευω καταλαβαινεις το σχημα λογου.Εχεις δικιο για τους γκλαμουρατους, μαζι σου.Ειπα κι εγω τι με ενοχλησε. Τα διαφορετικα μετρα και σταθμα αναλογα με τις συμπαθειες μας. Οπως και να το κανεις ειναι κομματι της παλιας, κακοφορμισμενης νοοτροπιας.
Δεν με πείραξε το 'ρε φίλε' αλλά χρησιμοποιείται συνήθως όταν υπάρχει μια οικειότητα που εκ των πραγμάτων δύσκολα βλέπεις σε ανώνυμους σχολιαστές στο διαδίκτυο. Ας είναι, όλα καλά :)
Εσύ δηλαδή αν κράζαμε επειδή έβαλαν το Σχορτσιανίτη στη Βουλή, θα μας κατηγορούσες για ρατσιστές, αν κράζαμε επειδή έβαζαν στη Βουλή ένα γάιδαρο θα μας έλεγες ότι μισούμε τα ζώα κλπ. Αν ήταν η Καιλή άξια για το ρόλο του Βουλευτή το σχόλιό σου θα είχε κάποια λογική. Δε νομίζω όμως ότι το κράξιμο το έφαγε η Καιλή επειδή ήταν όμορφη...
Σε αλλο αρθρο σχετικα με τις ερωτησεις τις Κωνσταντοπουλου εγινε ολοκληρο θεμα περι σεξισμου. Την Καιλη την κραζουν ανελεητα για την εμφανιση της αλλα δεν τιθεται τετοιο θεμα. Βλεπεις την υποκρισια; Και λιγο με απασχολει η Καιλη και το κομμα της αλλα μην κατηγορεις ρε φιλε καποιον για σεξισμο και μετα μιλας για μπαρμπι και κουκλιτσες. Στηλιτευσε την ικανοτητα και δεινοτητα του προσωπου..Το επιασες τωρα;
Για φαντάσου θράσος. Τα άτομα που υπονόμευσαν με κάθε τρόπο τον αρχηγό τους και πρωθυπουργό, την κυβέρνησή τους και το κόμμα τους, τα τσιράκια του Βενιζέλου, που τώρα αποδεικνύεται ανεπαρκέστατος, τα πρόσωπα που προτίμησαν να ανεβάσουν πάλι τη δεξιά στην εξουσία, αντί να απολογούνται για το διχασμό που έσπειραν στο ΠΑΣΟΚ, τολμάνε να ειρωνεύονται τον Παπανδρέου. Προς το παρόν, αυτοί που έσκαψαν τον λάκο στον Γιώργο, έπεσαν οι ίδιοι και οι ίδιες μέσα και βρίσκονται αυτοί και αυτές σε μόνιμη άδεια άνευ αποδοχών.
Στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας καναμε τις γατουλες πολιτικα προσωπα...Τι να πεις?(εδω βαλαμε στην βουλη τον Κουικ και τον Μιχαλολιακο, στην Καιλη θα κολλουσαμε?)
Το σχόλιο θα ηταν πολυ ευστοχο αν το εκανε ενας οποιοσδηποτε απλος πολιτης....Αλλα τωρα το κανει ποιος????????? Η ΚΑΙΛΗ!!!!! ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΙΔΙΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ: ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ? Η ΚΑΙΛΗ!!!!Η Καιλη που εγινε βο(υ)λευτης με την αβαντα του μπαμπακα και ολου του σαπιου συστηματος που αυτος υπηρετησε και υπηρετει, και την προβολη απο τα αμολυντο και ασπιλο τηλεοπτικο σταθμο μεγκα. Η Καιλη που την πληρωναμε μεχρι προσφατως, και θα της πληρωνουμε συνταξη στον αιωνα τον απαντα, για την κοπιαστικη της εργασια στη φαμπρικα...εεεεε στα εδρανα της βουλης ηθελα να πω. Η Καιλη που μενει σε βιλες με υπηρετες αλλα ψηφισε ΟΛΑ τα μνημονια για να κοψει το μισθο του μισθοτου, το επιδομα του ανεργου και τη συνταξη του συνταξιουχου που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα. Η Καιλη που τωρα που δεν ειναι βο(υ)λευτης τη κανει? Κανει ταξιδακια και..παει για σπουδες...Οταν ανθρωποι γυρω μας τρωνε απο τα σκουπιδια..και αυτο δεν ειναι λαικισμος...το οτι τρωνε ανθρωποι απο τα σκουπιδια ειναι αποτελεσμα ΚΑΙ της δικια της ψηφου στα μνημονια. Εχει ΑΜΕΣΗ ευθυνη...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... Για ίδιον όφελος δηλαδή... Σιγα μην την νοιαξει που ο Παπανδρεου κατεστρεψε τη χωρα.
Δε διαφωνω με οσα λες, ΕΚΤΟΣ απο δυο πραγματα:Τη χωρα δεν την κατεστρεψε ο Παπανδρεου, απλως ΣΥΝΕΧΙΣΕ την καταστροφη!Επισης το οτι εχουμε χρεωκοπησει, δεν οφειλεται στα μνημονια , η διαδικασια ειχε αρχισει πολλα χρονια πριν. Η ελλαδα δε δημιουργηθηκε το 2009!
Φίλε μου,συμφωνώ ότι θα ερχόταν ο καιρός που θα χαμε λιτότητα , αλλά σ αυτό το λούκι και την τεράστια πτώση στο βιοτικό επίπεδο μας έφερε η πολιτική επιλογή του ΓΑΠ να μπούμε στο ΔΝΤ (για το οποίο έχει παρέμβει και η δικαιοσύνη) . Άλλο να μην έχεις αυξήσεις στον μισθό και να σου κόψουν επιδόματα , κι άλλο να στον μειώσουν 40% και να χάσουν την δουλειά τους τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.(περιγράφω την γενική εικόνα στα οικονομικά της μέσης οικογένειας)Αλλά τι να πούμε για έναν άνθρωπο που όταν ρωτήθηκε στην ΔΕΘ για το ΔΝΤ - απατώντας ότι φέρνει την καταστροφή των λαών - ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ....με ότι αυτό συνεπάγεται για το πως ήλθε και το ανάλογο εκλογικό αποτέλεσμα.