Το Instagram επιτρέπει hashtags και σύνδεσμο σε ξένα προφίλ στο βιογραφικό σας

Το Instagram επιτρέπει hashtags και σύνδεσμο σε ξένα προφίλ στο βιογραφικό σας Facebook Twitter
0

Το Instagram κάνει μια μικρή, αν και χρήσιμη αλλαγή στο bio των χρηστών από σήμερα: κάθε φορά που αναφέρεστε σε έναν άλλο λογαριασμό ή σε ένα hashtag στο προφίλ σας, θα εμφανίζει έναν πραγματικό σύνδεσμο που θα μπορεί να προσελκύσει κι άλλους χρήστες.

Το Instagram λανσάρει το νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να χρηρισμοποιούν τα σύμβολα '#' και '@' (κάτι που μέχρι πριν ήταν αδύνατο και καθιστούσε τη γραφή ενός email μεγάλο μπελά), να εισάγουν ενεργά hashtags και profile links στην ενότητα του μικρού βιογραφικού τους (Bio).

To Bio είναι το μέρος ενός προφίλ στo Instagram όπου κάθε χρήστης μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες για τον εαυτό του με τους φίλους με μέγιστο περιεχόμενο 150 χαρακτήρων.

Το Instagram επιτρέπει hashtags και σύνδεσμο σε ξένα προφίλ στο βιογραφικό σας Facebook Twitter

Τώρα, εάν έχετε ένα αγαπημένο hashtag μπορείτε να το προσθέσετε στο βιογραφικό σας και από εκεί οι φίλοι σας (και εσείς) να συνδέεστε σε όλες τις πρόσφατα ανεβασμένες φωτογραφίες που έχουν την ίδια ετικέτα hashtag στην περιγραφή ή στα σχόλιά τους.

Ο χρήστης μπορεί να συμπληρώσει το hashtag μόνος του ή να επιλέξει από τη λίστα που θα εμφανίζει το Instagram μέσω της διαδικασίας της αυτόματης συμπλήρωσης.

Βέβαια, αν θέλετε να συμπεριλάβετε έναν πραγματικό σύνδεσμο σε μια διεύθυνση URL εκτός του Instagram στο βιογραφικό σας, αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο στο πεδίο της «ιστοσελίδας» κατά την επεξεργασία του προφίλ σας.

Ας μην ξεχνάμε ότι όσα νέα διαδραστικά στοιχεία κι αν προστεθούν στο προφίλ θα έχουν σκοπό να σας κρατήσουν περισσότερο χρόνο μέσα στο ίδιο το Instagram και όχι να σας "μεταφέρουν" σε ξένα links.

Μόνο που τώρα τα profile links στο Bio (με χρήση του συμβόλου '@') μπροστά από το όνομα κάποιου χρήστη στο Instagram θα μπορούν να στέλνουν τους followers στο αντίστοιχο προφίλ.

O χρήστης, το προφίλ του οποίου θα γίνεται ενεργό link στο Bio κάποιου άλλου, θα ενημερώνεται αυτόματα μέσω ειδοποίησης. Αν δεν συμφωνεί με αυτό θα έχει τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσει και να εμφανίζεται πλέον μόνο ως απλό κείμενο, χωρίς link.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM