Απεργία την Πρωτομαγιά

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ σκοπεύει τελικά να μιλήσει

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ σκοπεύει τελικά να μιλήσει Facebook Twitter
0

Ο διευθύνων σύμβουλος της Facebook Inc., Mark Zuckerberg, σχεδιάζει να μιλήσει δημοσίως μέσα στις επόμενες 24 ώρες και να αντιμετωπίσει το κύμα κριτικής για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών από την εταιρεία του.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, o Mark Zuckerberg θα μιλήσει δημοσίως μέσα σε 24 ώρες, σύμφωνα πρόσωπο εξοικειωμένο με τα σχέδια του Διευθύνοντος Συμβούλου. Αντιμετωπίζει ένα αυξανόμενο κύμα πολιτικών απαιτήσεων από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για να εξηγήσει πώς το Facebook άφησε τα προσωπικά δεδομένα 50 εκατομμυρίων ανθρώπων να πέσουν στα χέρια της Cambridge Analytica, της εταιρείας πολιτικών διαφημίσεων που βοήθησε τον Ντόναλντ Τραμπ να κερδίσει την αμερικανική προεδρία το 2016, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Η σιωπή του Zuckerberg μέχρι στιγμής σχετικά με την κλιμάκωση της κρίσης έχει απλώς αυξήσει τις αρνητικές φήμες γύρω από το Facebook, στέλνοντας τις μετοχές του σε αβέβαια κατηφορικά μονοπάτια.

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου θα έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης του κοινού, σύμφωνα με το έμπιστο πρόσωπο που είναι εξοικειωμένο με τα σχέδια, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο. 

  

Τech & Science
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM