ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το Amber Alert τώρα και στα Google Search/Maps.

Το Amber Alert τώρα και στα Google Search/Maps. Facebook Twitter
0

H Google επιβεβαίωσε σύμφωνα με τo Techcrunch, ότι ξεκινάει ένα project για τα αγνοούμενα παιδιά.

Συγκεκριμένα όταν οι χρήστες περιηγούνται στους Χάρτες της εταιρείας και υπάρχει ένα αγνοούμενο παιδί κοντά στην περιοχή τους, θα εμφανίζεται ένα AMBER Alert, ώστε σε περίπτωση που έχουν δει κάτι να μπορούν να βοηθήσουν.

«Αν χρησιμοποιείτε τα Google Search ή Maps από τον υπολογιστή και το κινητό σας τηλέφωνο, θα μπορείτε να βλέπετε AMBER Alerts κάθε φορά που αναζητάτε σχετικές πληροφορίες για μια συγκεκριμένη περιοχή στην οποία απήχθη κάποιο παιδί. Επιπλέον, ειδοποιήσεις θα λαμβάνετε και κάθε φορά που πραγματοποιείτε αναζητήσεις για σχετικό περιεχόμενο. Αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα αυτών των συναγερμών μέσω των υπηρεσιών μας, ελπίζουμε ότι ακόμα περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να συμβάλλουν στην εύρεση των αγνοούμενων παιδιών, καθώς κι ότι θα αυξηθούν τα ποσοστά εύρεσης.

Τα AMBER Alerts θα παρέχουν πληροφορίες για τα παιδιά που έχουν χαθεί,  όπως και λεπτομέρειες για την κάθε εξαφάνιση, δίνοντας για παράδειγμα τη μάρκα και το μοντέλο του ύποπτου αμαξιού ή πληροφορίες για τον απαγωγέα», αναφέρει η ανακοίνωση της Google.

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM