Ανακοινώθηκε το πρώτο event της Apple για το 2018

Ανακοινώθηκε το πρώτο event της Apple για το 2018 Facebook Twitter
0

Για μια ακόμη χρονιά η Apple διοργανώνει event τον Μάρτιο, αποστέλλοντας προσκλήσεις για τις 27 του μήνα με τον τίτλο «Let's take a field trip».

Η Apple έχει μακρά ιστορία παροχής υπηρεσιών σε σχολεία και εκπαιδευτικούς, αλλά o κλάδος τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι έχει μετατοπιστεί λίγο τα τελευταία χρόνια καθώς τα Chromebooks έχουν αλλάξει εντελώς τον τρόπο λειτουργίας των αμερικανικών τάξεων. Τώρα, η μεγάλη εταιρεία σκέφτεται πώς να πάρει πίσω ένα μέρος όσων έχει χάσει και σήμερα το πρωί έστειλε προσκλήσεις για μια ειδική εκδήλωση που έχει τον τίτλο «Let's make a field trip».

Η εκδήλωση, η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σικάγο στις 27 Μαρτίου, υπόσχεται να προσφέρει «δημιουργικές νέες ιδέες για δασκάλους και μαθητές» και το πιθανότερο είναι πως το θέμα της παρουσίασης έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εκπαίδευση και με νέες τεχνικές για την καλύτερη κατάρτιση των μαθητών.

Ανακοινώθηκε το πρώτο event της Apple για το 2018 Facebook Twitter

Το Σικάγο μόνο τυχαίο δεν είναι αφού το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της πόλης πρόσθεσε πρόσφατα την επιστήμη της πληροφορικής ως απαίτηση διαβάθμισης για όλα τα δημόσια σχολεία της πόλης. Επίσης, πριν λίγους μήνες, η Apple είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με τα δημόσια σχολεία και τα κολλέγια της πόλης για να ξεκινήσει ειδικά προγράμματα στην γλώσσα προγραμματισμού Swift.

Βέβαια, η Apple δεν θα μπορούσε να στήσει ένα τόσο ξεχωριστό event χωρίς να παρουσιάσει και κάποια νέα προϊόντα. Πιθανότατα, κάποια που θα αφορούν μαθητές και που μπορεί να είναι οικονομικά μοντέλα iPad ή το 13.3 ιντσών MacBook με Retina οθόνη, το οποίο τις τελευταίες ημέρες συζητιέται ότι μπορεί να αντικαταστήσει το MacBook Air.

Χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο, πέρα από το γεγονός ότι η αγορά των tablet έχει πάρει την κατιούσα τους τελευταίους μήνες, το iPad φαίνεται να είναι πρώτο στον κατάλογο της ανανέωσης της Apple. 

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να δούμε και το AirPower, τον ασύρματο φορτιστή που εμφανίστηκε το Σεπτέμβριο του 2017 στην παρουσίαση των νέων iPhone με τον οποίο είναι δυνατή η ασύρματη φόρτιση των iPhone, Apple Watch και AirPods.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM