WhatsApp Business: Δωρεάν messaging για επιχειρήσεις

WhatsApp Business: Δωρεάν messaging για επιχειρήσεις Facebook Twitter
0

Η εφαρμογή WhatsApp λανσάρει μια ξεχωριστή εφαρμογή που σχεδιάστηκε για χρήση από μικρές επιχειρήσεις ώστε να τους επιτρέπει να συνδέονται πιο εύκολα και γρήγορα με τους πελάτες τους.

Μια νέα δωρεάν εφαρμογή με όνομα WhatsApp Business έρχεται για να προσθέσει βασικά χαρακτηριστικά, όπως ειδικά προφίλ επιχειρήσεων, λεπτομέρειες όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιγραφή επιχείρησης, διευθύνσεις καταστημάτων και την ιστοσελίδα της επιχείρησης. Επίσης διαθέτει έξυπνα εργαλεία ανταλλαγής μηνυμάτων όπως χαιρετισμούς, γρήγορες απαντήσεις και απομακρυσμένα μηνύματα, καθώς και μετρήσεις για το πόσα μηνύματα αποστέλλονται, παραδίδονται και διαβάζονται.

Η διάθεση του Facebook να προσφέρει νέες, εύκολες και πιο ευέλικτες λύσεις στους επαγγελματίες που «φιλοξενεί» έχει εκφραστεί στο παρελθόν με πολλές προτάσεις (όπως το Workplace by Facebook) αλλά απ' ότι φαίνεται το κοινωνικό δίκτυο έχει σχέδια να επεκτείνει όλες τις επαγγελματικές ευκολίες σε όλες τις υπηρεσίες που ανήκουν σε αυτό.

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ανακοίνωσε την κυκλοφορία του WhatsApp Business για συσκευές Android, μια δωρεάν εφαρμογή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την κανονική, απλά διανθίζεται από τα νέα χαρακτηριστικά που πιθανόν να φανούν πιο χρήσιμα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Για όσους χρησιμοποιούν έναν αριθμό της επιχείρησης για επιβεβαίωση και έναν προσωπικό, οι εφαρμογές WhatsApp Business και WhatsApp Messenger μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ίδια συσκευή και να καταχωρηθούν με τους δύο διαφορετικούς αριθμούς σας. Η εταιρεία WhatsApp Business είναι επίσης συμβατή με το WhatsApp Web, το desktop client πρόγραμμα της εφαρμογής για το web.

Οι επιχειρηματικοί λογαριασμοί θα αναφέρονται στην εφαρμογή ως τέτοιοι. Η εταιρεία WhatsApp λέει ότι με την πάροδο του χρόνου, όλες οι επιχειρήσεις που έχουν επιβεβαιώσει τον τηλεφωνικό τους αριθμό στο λογαριασμό τους θα λάβουν ένα σήμα επιβεβαίωσης στο προφίλ τους. Αυτό μοιάζει με το WhatsApp που προσθέτει πράσινα σήματα επαλήθευσης για την επιλογή επιχειρηματικών λογαριασμών στην τυπική εφαρμογή. Το WhatsApp λέει ότι όλοι οι άλλοι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την τυπική εφαρμογή ως συνήθως και ότι ακόμα θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των μηνυμάτων που λαμβάνουν και των λειτουργιών, όπως τον «μποκάρισμα» αριθμών ή την αναφορά ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Το WhatsApp Business είναι για την ώρα διαθέσιμο σε HΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Μεξικό και Ινδονησία, αλλά θα επεκταθεί άμεσα σε πολλές χώρες, μαζί με την έκδοση για iOS.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM