Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Logan Paul ανακοίνωσε ότι σταματάει προσωρινά από το YouTube μετά τις σφοδρές αντιδράσεις

Ο Logan Paul ανακοίνωσε ότι σταματάει προσωρινά από το YouTube μετά τις σφοδρές αντιδράσεις Facebook Twitter
1

Την απόφασή του να κάνει ένα διάλειμμα για (απροσδιόριστο) χρονικό διάστημα από το vlogging πήρε ο 22χρονος YouTuber, Logan Paul.

Πριν από μερικές ημέρες, ο νεαρός Αμερικανός με τους 15 εκατ. συνδρομητές έγινε στόχος επικριτικών σχολίων και σφοδρής κριτικής ύστερα από την απόφασή του ν' ανεβάσει ένα βίντεο όπου εμφανίζεται να αστειεύεται μπροστά στη σορό ενός αυτόχειρα στο Aokigahara, το γνωστό «Δάσος των Αυτοκτονιών» στους πρόποδες του όρους Φούτζι, στην Ιαπωνία.

Μέσα σε μόλις μία ημέρα από την ανάρτησή του βίντεο, το vlog του είχε συγκεντρώσει πάνω από 6,5 εκ. views ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν με μηνύματα οργής. Ο ίδιος ο Logan αναγκάστηκε τελικώς να το διαγράψει.

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη γραπτώς και έπειτα ανέβασε ένα ακόμη βίντεο όπου απολογήθηκε εν νέου, λέγοντας πως έκανε ένα φρικτό λάθος και δεν περιμένει πως θα συγχωρεθεί.

Πολλοί φαν του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν αλλά φαίνεται πως οι αντιδράσεις δεν κόπασαν, με αποτέλεσμα πριν από λίγες ώρες να ανακοινώσει πως σταματάει προσωρινά το vlogging «γιατί χρειάζεται χρόνο να σκεφτεί». Δεν ξεκαθάρισε, ωστόσο, πόσο καιρό σκοπεύει να απέχει από το YouTube και τα social media γενικότερα.

Όπως ήταν αναμενόμενο αρκετοί χρήστες του Twitter αντιμετώπισαν την απόφαση του Logan Paul με ειρωνεία και επιθετική διάθεση.

Τech & Science
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM