Το Twitter «κατέβασε» τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής

Το Twitter «κατέβασε» τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
SOOC
2

Το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία του λογαριασμού της Χρυσής Αυγής.

Τις τελευταίες ώρες, ο επίσημος λογαριασμός της Χ.Α. στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ανενεργός, με την ένδειξη «ανεσταλμένος λογαριασμός». 

Το Twitter «κατέβασε» τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
 

Δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη ο λόγος που διακόπηκε η λειτουργία του.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό κάποιο σχόλιο που αναρτήθηκε να συγκέντρωσε πολλά reports και να αναφέρθηκε ως καταχρηστικό από χρήστες.

Οι κανονισμοί χρήσης του Twitter αναφέρουν πως εκτός από το spam, αιτία για κατέβασμα λογαριασμού μπορεί να είναι η ρητορική βίας και το περιεχόμενο. 

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
To Twitter κλεινει τους λογαριασμούς του ναζιστικού αυτου μορφωματος και η ελληνική δικαιοσύνη θα τους κλείσει στην φυλακή.Με θετικό πρόσημο ξεκινά η νέα χρόνια.
Φρούδες ελπίδες...Από τη στιγμή που σε ολόκληρη την Ευρώπη (και όχι μόνο), τα νεοναζιστικά μορφώματα εξελίσσονται σε πολιτικά κόμματα, επιτρέποντας τους, όχι απλώς την συμμετοχή τους στα κοινά και στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την παρουσία τους στα κοινοβουλευτικά έδρανα, ως απολύτως νόμιμα εκλεγμένα, δεν βλέπω κάτι το θετικό.Ακόμη και αν η Χρυσή Αυγή (και η κάθε Χ.Α.) ή σημαντικό μέρος της ηγεσίας της καταδικαστεί σε φυλάκιση και παύσει να υπάρχει ως πολιτικός φορέας, με τον ένα ή άλλο τρόπο θα επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο, με διαφορετική ονομασία, με αλλαγή ηγετικών προσώπων και «ηπιότερη», «φιλολαϊκή» δημόσια προβολή των ιδεών τους ώστε να προσεγγίσει περισσότερους οπαδούς (κάτι που ήδη συμβαίνει).Το ζήτημα είναι να κατανοήσουμε για ποιούς λόγους ο κόσμος κάθε κοινωνικής και μορφωτικής βαθμίδας, επιλέγει να στραφεί υπέρ της ακροδεξιάς και του νεοναζισμού. Αρκετοί λόγοι είναι προφανείς αν και όχι δικαιολογημένοι για αυτή την τάση, ξεκάθαρα, σχεδόν νομοτελειακά λανθασμένη.