#bestnine2017: Πώς να κάνετε την προσωπική σας ανασκόπηση στο Instagram

#bestnine2017: Πώς να κάνετε την προσωπική σας ανασκόπηση στο Instagram Facebook Twitter
0

Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου που οι χρήστες του Instagram δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους το περίφημο «#bestnine2017», την προσωπική τους φωτογραφική ανασκόπηση μες στη χρονιά.

Οι χρήστες συγκεντρώνουν τις δημοφιλέστερες ή πιο αγαπημένες του φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσαν στο Instagram στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, σε μία συνολική που περιέχει 9 εικόνες, τακτοποιημένες ανά τρεις. 

#bestnine2017: Πώς να κάνετε την προσωπική σας ανασκόπηση στο Instagram Facebook Twitter

Πώς γίνεται όμως αυτό; 

Για το κολάζ του «#bestnine2017» χρειάζεται μια ξεχωριστή υπηρεσία, που δεν παρέχει το Instagram. Πρόκειται για το σάιτ 2017bestnine.com, που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτό. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη που έχετε στο Instagram στο αντίστοιχο κουτάκι «Instagram ID» και μετά να πατήσετε την επιλογή «Get». Δεν χρειάζεται να κάνετε καν login. 

Στη συνέχεια το σάιτ εντοπίζει αυτόματα τις 9 φωτογραφίες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα Like μέσα στη χρονιά, ενώ παράλληλα εμφανίζει και όλες τις αναρτήσεις που κάνατε αλλά και τα Likes που μάζεψαν συνολικά. 

#bestnine2017: Πώς να κάνετε την προσωπική σας ανασκόπηση στο Instagram Facebook Twitter

Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως λειτουργεί μόνο σε δημόσια προφίλ. Σε περίπτωση λοιπόν που το δικό σας είναι ιδιωτικό αλλά θέλετε να κάνετε το κολάζ, μπορείτε να κάνετε προσωρινά δημόσιο το προφίλ σας, να φτιάξετε την φωτογραφία και μετά να το επαναφέρετε σε ιδιωτικό.

Αν τώρα δεν θέλετε να δώσετε πρόσβαση σε ένα σάιτ στις προσωπικές σας φωτογραφίες, υπάρχει κι άλλος τρόπος να φτιάξετε το δικό σας #bestnine2017. Το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι η εφαρμογή Layout του Instagram, μέσω της οποίας μπορείτε οι ίδιοι να επιλέξετε εκείνες τις 9 φωτογραφίες που θα αποτελούν το κολάζ.

 
Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM