ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αυτό είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις τεχνολογικό προϊόν της χρονιάς

Αυτό είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις τεχνολογικό προϊόν της χρονιάς Facebook Twitter
0

Αν αγοράσατε ένα ολοκαίνουργιο iPhone φέτος, ανήκετε σε εκείνους που το ανέδειξαν ως το κορυφαίο σε πωλήσεις τεχνολογικό προϊόν της χρονιάς.

Το iPhone ήταν και πάλι το δημοφιλέστερο προϊόν τεχνολογίας της χρονιάς, σύμφωνα με την έκθεση του USA Today.

Πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι αριθμοί πωλήσεων ήταν πολύ ανώτεροι από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της τεχνολογίας στον κατάλογο.

Σύμφωνα με τον Daniel Ives, αναλυτής της GBH Insights, ο οποίος κατάρτισε το διάγραμμα για το USA TODAY η Apple πούλησε 223 εκατομμύρια iPhone το 2017, σε σχέση με τα 211 εκατομμύρια τηλέφωνα το προηγούμενο έτος.

Η Samsung ακολουθεί με συνδυασμένες πωλήσεις των τηλεφώνων της Galaxy S8 και Note 8 και 33 εκατομμύρια πωλήσεις.

Στην πραγματικότητα, η Apple πώλησε περισσότερα iPhone από ό, τι τα επόμενα τέσσερα προϊόντα από τη λίστα με τις καλύτερες πωλήσεις. 

Οι άλλοι αριθμοί πωλήσεων που αξίζει να αναφερθούν είναι για το Amazon Echo Dot με 24 εκατομμύρια, το Apple Watch στα 20 εκατομμύρια και το Nintendo Switch στα 15 εκατομμύρια.

Μια εξαιρετικά σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι οι αριθμοί πωλήσεων της Apple περιλαμβάνουν όλα τα μοντέλα των νέων τηλεφώνων της: το iPhone 8, 8 Plus και το iPhone X.

Ωστόσο το Bloomberg αναφέρει ότι η ζήτηση για το ακριβότερο iPhone X είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη και ότι οι πελάτες φαίνεται να προτιμούν τα φθηνότερα μοντέλα.

Όμως ο συνολικός αριθμός των πωλήσεων φέτος είναι γιγάντιος. Ωστόσο δεν έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών της Apple που σημειώθηκε το 2015, όταν πώλησε 230 εκατομμύρια τηλέφωνα.

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM