Καριέρα πολιτικού κινδυνεύει λόγω World of Warcraft

Καριέρα πολιτικού κινδυνεύει λόγω World of Warcraft Facebook Twitter
2

Η υποψήφια για τη θέση του Γερουσιαστή της πολιτείας του Maine με το κόμμα των Δημοκρατικών, Colleen Lachowicz, είναι φανατική παίκτρια του online παιχνιδιού World of Warcraft.  Οι πολιτικοί της αντίπαλοι από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα βρήκαν αυτή την ευκαιρία για να της κάνουν τη ζωή δύσκολη, με διάφορους τρόπους.

Η Lachowicz κατά τη γνώμη τους «διάγει μια χρονοβόρα διπλή ζωή» και έχουν φτάσει στο σημείο να ψάχνουν τα φόρουμ του παιχνιδιού για να αποδείξουν ότι η συμπεριφορά της είναι «πρωτόγονη, άγρια και βίαιη.»

Η ίδια δεν έχει αναφερθεί στο θέμα αλλά ο εκπρόσωπος του κόμματός της δήλωσε ότι «οι επιθέσεις φέτος έχουν πέσει πιο χαμηλά από ποτέ.»

Πλέον η πολιτική αντιπαράθεση έχει επεκταθεί και στον εικονικό κόσμο…

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφευρέτριες δημιούργησαν "έξυπνο αναπηρικό αμαξίδιο" που συνδέεται με τον εγκέφαλο

Τech & Science / Εφευρέτριες στην Τυνησία δημιούργησαν «έξυπνο αναπηρικό αμαξίδιο» που συνδέεται με τον εγκέφαλο

Το αμαξίδιο είναι ιδιαίτερα εύχρηστο αφού τα άτομα που το χρησιμοποιούν μπορούν να το κινήσουν με τη χρήση οθόνης αφής, φωνητικής εντολής και εκφράσεων προσώπου.
NEWSROOM
Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Τech & Science / Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Η επιστήμη απαντά στο τι κάναμε λάθος -τόσα χρόνια- αναφορικά με το χρώμα, το ύφασμα ακόμα και την εφαρμογή των ρούχων μας το καλοκαίρι και στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε δροσεροί
NEWSROOM
Το Αριστείο Μποδοσάκη σε δύο σημαντικούς ερευνητές με διεθνή απήχηση

Τech & Science / Το Αριστείο Μποδοσάκη σε δύο σημαντικούς ερευνητές με διεθνή απήχηση

Η Ελληνίδα ερευνήτρια του διαστήματος, Καθηγήτρια Αστροφυσικής με μακρά πορεία στη NASA Χρύσα Κουβελιώτου και ο κορυφαίος ερευνητής της σύγχρονης βιοϊατρικής έρευνας που καθοδηγεί την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά ερευνητικά δρώμενα, Καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης βραβεύονται για την καθοριστική τους συμβολή στην εξέλιξη της επιστήμης
NEWSROOM
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"έχουν φτάσει στο σημείο να ψάχνουν τα φόρουμ του παιχνιδιού για να αποδείξουν ότι η συμπεριφορά της είναι «πρωτόγονη, άγρια και βίαιη."Αν είναι δυνατόν! Οποιοσδήποτε δηλαδή παίζει RPG έχει πρωτόγονη, άγρια και βίαιη συμπεριφορά; Έλεος! Το έχω ξαναπεί, Ρεπουμπλικάνοι: Πιο χαζός πεθαίνεις.Μικρή διόρθωση: Αγαπητή Λένα. Άλλο World of Warcraft άλλο Warcraft 3.