Apple: Ετοιμάζεται η δεύτερη έκδοση του iPhone SE

Apple: Ετοιμάζεται η δεύτερη έκδοση του iPhone SE Facebook Twitter
0

Το νέο και εξελιγμένο "οικονομικό" μοντέλο της Apple, ή το αγαπημένο «iPhone της νεολαίας» όπως έχει γίνει πιο γνωστό το μοντέλο SE (Special Edition), θα εμφανιστεί στο πρώτο εξάμηνο του 2018, σύμφωνα με την εφημερίδα Economic Daily News από την Ταϊβάν.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο σχετικά με το νέο "Αssembled in India" iPhone SE 2. Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά της εφημερίδας Economic Daily News, από την Ταϊβάν, η οποία βασιζόμενη σε πληροφορίες από την εταιρεία Wistron (αποτελεί βασικό κατασκευαστή της Apple στην Ινδία), δημοσίευσε την είδηση πως η νέα συσκευή θα συναρμολογηθεί αποκλειστικά από το εργοστάσιό της Wistron στην Ινδία. Αντίστοιχο δημοσίευμα υπήρξε και από την πλευρά της εφημερίδας Focus Taiwan όπου όμως η συσκευή, η οποία συμβολικά ονομάστηκε iPhone SE 2, αναφέρεται ότι θα κάνει την εμφάνισή της ακόμη νωρίτερα εντός του πρώτου τριμήνου του 2018. Όπως μεταδίδει το MacRumors.com η νέα έκδοση του iPhone SE θα εξοπλιστεί με επεξεργαστή A10 Fusion, μνήμη RAM μεγέθους 2GB, αποθηκευτικό χώρο στα 32 και στα 128GB, κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και ελαφρώς μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία στα 1.700mAh. 

Το iPhone SE (Special Edition) έκανε αρχικά την εμφάνισή του τον Μάρτιο του 2016 σαν μια μικρών διαστάσεων και πιο οικονομική εκδοχή του smartphone της Apple, το οποίο έγινε ιδιαίτερα αγαπητό από τις νεαρές ηλικίες. Εξωτερικά μοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με ένα iPhone 5s διατηρώντας την οθόνη των 4 ιντσών που έχει το τελευταίο. Ο επεξεργαστής του είναι ο Apple A9 που χρησιμοποιήθηκε και στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, έχει 2GB μνήμης RAM, κύρια κάμερα 12 Megapixel, υποδοχή για ακουστικά και Touch ID. Η μόνη αναβάθμιση που έχει δεχθεί το SE από το 2016 που κυκλοφόρησε είναι ο διπλασιασμός του αποθηκευτικού χώρου στα 64GB και 128GB, τον περασμένο Μάρτιο. Η Apple πριν λίγο καιρό έριξε και την τιμή της συσκευής στα 349 δολάρια για τα 64GB. 

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM