Χωρίς facebook δεν γίνεται δουλειά

Χωρίς facebook δεν γίνεται δουλειά Facebook Twitter
5

Ένα στα πέντε άτομα που αναζητούν εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο (19,7%) δηλώνει ότι δε θα διάλεγε για εργοδότη κάποιον που δεν θα επέτρεπε την πρόσβαση στα social media στο χώρο εργασίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της Hays, μια εταιρεία που αναζητά εργαζόμενους στην Αγγλία, γράφει η mediapost.

Η έρευνα που έγινε μεταξύ 870 εργοδοτών και υποψηφίων εργαζομένων διαπίστωσε ότι το 50% των υπαλλήλων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το 36% να δηλώνει ότι συνδέεται «περιστασιακά» και το 13.3% «καθημερινά.»

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι νεότεροι υποψήφιοι είναι πιο πιθανό να απαιτήσουν την πρόσβαση  στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης στο χώρο εργασίας. Σύμφωνα με τη Hays, πολλοί εργοδότες προσπαθούν να φιλοξενήσουν τις online συνήθειες των υποψηφίων: Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων εργοδοτών επιτρέψει την πλήρη πρόσβαση, το 43,2% επιτρέπει περιορισμένη πρόσβαση και το 44,3% πιστεύει ότι επιτρέποντας την πρόσβαση στα social media συμβάλλει στη διατήρηση ειδικευμένου εργατικού δυναμικού. Από την άλλη πλευρά, το 23,7% έχει απαγορεύσει εντελώς τα social media.

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Επιτρεψτε μου να σας διορθωσω: ΕχουΝε ξεφυγει! Ολα αυτα τα τραγελαφικα αφορουν αλλες χωρες οπως η Αγγλια, στην Ελλαδα του 2012 με 25% ανεργια, οχι μονο το FB θα εκοβε καποιος προκειμενου να βρει δουλεια αλλα και οτιδηποτε αλλο του ζητηθει(κατι μη οργανικο ελπιζω...)!