Apple: Eκατοντάδες νέα emoji για iOS, macOS και watchOS

Apple: Eκατοντάδες νέα emoji για iOS, macOS και watchOS Facebook Twitter
0

Εκατοντάδες νέα emoji, μεταξύ των οποίων νέα συγκινητικά και χαρούμενα προσωπάκια, χαρακτήρες ουδέτερου φύλου, πολλά νέα τρόφιμα και σπάνια ζώα, ρούχα για όλες τις εποχές, μυθικά πρόσωπα και βρυκόλακες, έρχονται στο iPhone και το iPad με το iOS 11.1.

Τα νέα emoji έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια και να προσαρμόζονται από εγκεκριμένους χαρακτήρες στο Unicode 10. Το iOS 11.1 θα περιλαμβάνει επίσης χαρακτήρες που ανακοινώνονται στην Παγκόσμια Ημέρα Emoji όπως η γυναίκα με το κασκόλ, ο γενειοφόρος, emoji για το θηλασμό, ένα ζόμπι, ένα σάντουιτς και μια καρύδα. Επίσης συμπεριλαμβάνεται στην ενημέρωση και νέα η χειρονομία «Love-You», που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα την κίνηση του χεριού που λέει "I love you" στην αμερικανική νοηματική γλώσσα.

Apple: Eκατοντάδες νέα emoji για iOS, macOS και watchOS Facebook Twitter
Πείτε "Σ 'αγαπώ" με ένα νέο emoji στην αμερικανική νοηματική γλώσσα.

Με την επίσημη κυκλοφορία του iOS 11.1 τα νέα emoji θα γίνουν διαθέσιμα στο ευρύ κοινό ενώ θα ακολουθήσουν σχετικές αναβαθμίσεις λογισμικών στο macOS και watchOS.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM