Η έλευση του νέου iPhone πιθανολογείται για Σεπτέμβριο

Η έλευση του νέου iPhone πιθανολογείται για Σεπτέμβριο Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Wired, το νέο μοντέλο του δημοφιλέστερου smartphone στον πλανήτη αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του ακόμη και στα μέσα Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και με το φημολογούμενο iPad mini.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος iMore, ο οποίος θεωρείται έγκυρη πηγή, η Αpple σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο iPhone και το iPad mini μαζί, κάνοντας λόγο για πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας έκδοσης του δημοφιλούς smartphone στο ευρύ κοινό στις 21 Σεπτεμβρίου.

O ιστότοπος iLounge, επικαλούμενος ξεχωριστεί πηγή, επιβεβαιώνει ότι το νέο iPhone θα κάνει την εμφάνισή του το Σεπτέμβριο αντί για τον Οκτώβριο, αλλά διατηρεί επιφυλάξεις όσον αφορά την εμφάνιση του iPad mini, καθώς προβλέπει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει το Νοέμβριο.

Τέλος υπάρχουν φήμες και για καινούργια έκδοση του iPod Touch, καθώς έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία ανανεωμένη έκδοση. Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μία μεγαλύτερη σε μέγεθος συσκευή, η οποία όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα έχει ως αποτέλεσμα το τέλος παραγωγής του «old time classic» iPod.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM