Κοινωνικό δίκτυο αποκλειστικά για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών

Κοινωνικό δίκτυο αποκλειστικά για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών Facebook Twitter
0

Το GameWorld.gr αλλάζει και επιχειρεί να μετατραπεί σε ένα κοινωνικό δίκτυο για λάτρεις του παιχνιδιού, με τα πρώτα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης να είναι ήδη έτοιμα προς χρήση.

Τα μέλη του GameWorld.gr  έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα πλήρες προφίλ, να κάνουν Add Friend τους συντάκτες του GameWorld καθώς και άλλους παίκτες, να γράψουν σε wall φίλων, να ανεβάσουν εικόνες και βίντεο και να δημιουργήσουν ή να κάνουν Join στα groups που τους ενδιαφέρουν.

Το Community παρέχει ακόμα και την δυνατότητα αναδημοσίευσης πληροφοριών από το προφίλ στο GameWorld στο Twitter.

Σύντομα θα προστεθούν τα Game Profiles και τα levels χρηστών, μέσω των οποίων οι χρήστες θα αποκτούν experience και θα ανεβαίνουν level για κάθε τους δραστηριότητα.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM
Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM