Microsoft: Πουλάει ένα Office 2010 ανά δευτερόλεπτο

Microsoft: Πουλάει ένα Office 2010 ανά δευτερόλεπτο Facebook Twitter
0

O Kurt DelBene, πρόεδρος του τμήματος Microsoft Office ανακοίνωσε στο παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών,  ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν σήμερα το Microsoft Office, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Office 2010, το οποίο είναι η πιο δημοφιλής έκδοση του Office, πωλείται ένα ανά δευτερόλεπτο στον κόσμο.

Ο DelBene ανακοίνωσε ακόμα και δύο νέες επενδύσεις στις οποίες θα προχωρήσει η Microsoft και αφορούν τους συνεργάτες για το Office 365.

Το Office 365 Open είναι ένας νέος τρόπος για τη διάθεση του Office 365 από τους συνεργάτες. Εδραιώνει ένα παραδοσιακό μοντέλο μεταπώλησης που δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες να αυξήσουν τα έσοδά τους, να παρέχουν τυποποιημένες υπηρεσίες με ενιαίο τιμολόγιο καθώς και να διαφυλάσσουν τη συνολική σχέση με τον πελάτη τους.

Τα Office 365 Advisors Program updates δίνουν την ευκαιρία στους πιο ενεργούς από τους συνεργάτες να κερδίζουν περισσότερα εξαρχής με το Office 365. Από σήμερα, συνεργάτες που έχουν διαθέσει πάνω από 150 θέσεις εργασίας, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα ο DelBene δήλωσε: «Το τμήμα του Office δεν ήταν ποτέ ισχυρότερο και οι συνεργάτες έχουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία. Το Office χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και το Office 365 οδεύει προς το να αποτελέσει μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες που έχει προσφέρει ποτέ η εταιρία μας», ενώ πρόσθεσε: «Οι επενδύσεις που ανακοινώνουμε σήμερα θα πυροδοτήσουν ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον».

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ