ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Φρενίτιδα στο Twitter για το σόου της Gaga στο Super Bowl

Φρενίτιδα στο Twitter για το σόου της Gaga στο Super Bowl Facebook Twitter
0

Στην ψηφιακή εποχή και το χρηματιστήριο της διασημότητας, δεν έχει έχει σημασία αν οι άνθρωποι αγάπησαν, μίσησαν ή απλώς ανέχτηκαν κάτι που έκανε ένας σταρ, αλλά αν μίλησαν γι' αυτό. Το ίδιο ισχύει και για το διάσημο ημίχρονο του Super Bowl που παραδοσιακά αποτελεί ένα μεγάλο καλλιτεχνικό στοίχημα.

Και φέτος, η Lady Gaga πέτυχε να κάνει τον κόσμο να μιλά για τα 13 της λεπτά, που τελικά ήταν αρκετά για να κατακτήσει όσους ήταν στο γήπεδο και όσους παρακολουθούσαν το θέαμα από τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το Twitter, υπήρχαν 2,2 εκατομμύρια tweets για το #PepsiHalftime κατά τη διάρκεια της ζωντανής ερμηνείας της. Συνδυάζοντας τα tweets που προηγήθηκαν και αυτά που ακολούθησαν το πρώτο δεκάλεπτο μετά το φινάλε της ερμηνείας της, ο αριθμός είναι πάνω από διπλάσιος και επισήμως το Twiiter ανακοίνωσε πως υπήρχαν 5,1 εκατομμύρια tweets.

Η κορυφαία σε αναφορές στιγμή της Gaga ήταν το φινάλε της ενώ το τραγούδι απ' την playlist της που συγκέντρωσε τις περισσότερες αναφορές ήταν  το "Bad Romance" με το "Telephone" να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Aξίζει πάντως να σημειωθεί πως η φετινή τηλεθέαση ήταν ελαφρώς πιο χαμηλή σε σχέση με το 2016, αλλά η Gaga είχε φέτος περισσότερες αναφορές από αυτές που συγκέντρωσε η Beyonce πριν από ένα χρόνο.

Την ίδια ώρα, λίγες ώρες μετά το τέλος του σόου της, η Lady Gaga ανακοίνωσε  ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια περιοδεία της εδώ και 3 χρόνια.


Η περιοδεία "Joanne World Tour", που πραγματοποιείται με αφορμή το πέμπτο άλμπουμ της διάσημης τραγουδίστριας, ξεκινά την 1η Αυγούστου από το Βανκούβερ στον Καναδά.


Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη έως τα τέλη του 2017.


Μεταξύ άλλων, θα βρίσκεται στο Παρίσι την 6η Οκτωβρίου, στο Λονδίνο την 9η Οκτωβρίου, στο Βερολίνο την 26η Οκτωβρίου.


Η Lady Gaga θα δώσει την τελευταία συναυλία της περιοδείας στο Σολτ Λέικ Σίτι, στην Γιούτα (δυτικές ΗΠΑ) την 14η Δεκεμβρίου.
Επιπλέον την 15η Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στην σκηνή οι θαυμαστές της στη Βραζιλία, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Rock in Rio.

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM