O Tραμπ στέλνει tweet σε λάθος Iβάνκα και παίρνει απάντηση

O Tραμπ στέλνει tweet σε λάθος Iβάνκα και παίρνει απάντηση Facebook Twitter
0

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε λάθος στο Twitter, tweetάροντας σε λάθος Ιβάνκα αντί της κόρης του, για να λάβει «πληρωμένη» απάντηση από την παραλήπτρια του μηνύματός του.

Ο Τραμπ έκανε retweet για να επαινέσει την κόρη του, όμως ο λογαριασμός στον οποίο απευθύνθηκε δεν ήταν εκείνης αλλά μιας άλλης γυναίκας που εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να του θυμίσει ότι πρέπει να ξανακοιτάξει το ζήτημα με την κλιματική αλλαγή, την οποία ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ αρνείται ότι συμβαίνει. Μάλιστα η «λάθος Ιβάνκα» δεν βρίσκεται καν στις ΗΠΑ αλλά στο Μπράιτον της Μ. Βρετανίας.

«Είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλες ευθύνες και σου προτείνω να δείχνεις μεγαλύτερη προσοχή στο Twitter και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να μάθεις για την κλιματική αλλαγή», έγραψε στον Τραμπ η Ιβάνκα Μάτζιτς.

Έδωσε επίσης συνέντευξη στο CNN δηλώνοντας ότι είδε την γκάφα του Τραμπ σαν ευκαιρία για να τον παρασύρει σε μια συνομιλία, καθώς οι απόψεις της είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές του. 

Ο Τραμπ έχει στο Twitter  εκατ. ακολούθους, και το retweet του μοιράστηκε πάνω από 5 χιλιάδες φορές ενώ συγκέντρωσε πάνω από 8 χιλιάδες απαντήσεις. Έτσι το έμαθε και η Ιβάνκα Μάτζιτς, η οποία κοιμόταν όταν στάλθηκε αλλά φρόντισαν να την ξυπνήσουν οι κλήσεις και τα μηνύματα από τα ΜΜΕ.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM