Κι όμως, το τρελό, ακραίο σενάριο που θέλει να ανατρέψει τη νίκη του Τραμπ έκανε επισήμως το ρεκόρ στο Change.org

Κι όμως, το τρελό, ακραίο σενάριο που θέλει να ανατρέψει τη νίκη του Τραμπ έκανε επισήμως το ρεκόρ στο Change.org Facebook Twitter
3

Πριν από περίπου 20 μέρες και μόλις λίγα 24ωρα αφότου ο Τραμπ κατέλαβε την επόμενη θέση στο Λευκό Οίκο, οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον και οι πολέμιοι του Τραμπ ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια που ζητούσε μια τεράστια ανατροπή.

Aν και η Χίλαρι Κλίντον ξεπέρασε αριθμητικά κατά πολύ σε συνολικές ψήφους πολιτών τον Τραμπ, ο δεύτερος κέρδισε τους εκλέκτορες. Όμως υπάρχει ένα παράθυρο που μπορεί να φέρει μια ιστορική ανατροπή. Οι εκλέκτορες μπορούν να αλλάξουν γνώμη και σε λίγες μέρες, στις 19 Δεκεμβρίου όπου καλούνται να δώσουν έγκριση στον Τραμπ, ίσως του γυρίσουν την πλάτη. Αναλυτικά το πώς μπορεί να γίνει αυτό και γιατί μάλλον είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Η είδηση εδώ είναι πως πριν λίγες ώρες, η δημοφιλής πλατφόρμα Cahenge. org που φιλοξενεί το αίτημα συγκέντρωσης υπογραφών ανακοίνωσε πως η καμπάνια αυτή έσπασε το ρεκόρ συμμετοχής στη ιστορία της:

O αριθμός αυτός συνεχίζει να μεγαλώνει και μέχρι την ώρα που γράφεται αυτή η είδηση είχε φτάσει στις 4.709.186 υπογραφές. Αν και θεωρητικά ο αριθμός από μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει κάτι καθώς οι εκλέκτορες αποφασίζουν, για αρκετούς έχει ξεχωριστή σημασία σχετικά με το παράδοξο του αμερικανικού εκλογικού συστήματος που κάνει τον Τραμπ επόμενο πρόεδρο.

Τech & Science
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM