Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα συναντήσει τον Ζάκερμπεργκ και τον Τιμ Κουκ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα συναντήσει τον Ζάκερμπεργκ και τον Τιμ Κουκ Facebook Twitter
Την κίνηση εμπνεύστηκε από τη στιγμή που έγινε πατέρας του μικρού πρίγκηπα George και της μικρής πριγκίπισσας Charlotte.
0

Πτήση για την Καλιφόρνια φαίνεται να ετοιμάζει ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ προκειμένου να συναντήσει τον Διευθύνων Σύμβουλο του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ αλλά και της Αpple, Τιμ Κούκ, όπως γράφει η The Sunday Times. 

Πριν λίγο καιρό ο Δούκας του Κέιμπριτζ ξεκίνησε να οργανώνει μια ομάδα ειδικού σκοπού με στόχο την αντιμετώπιση του διαδικτυακού εκφοβισμού (online bullying). Ήταν μια κίνηση που, όπως παραδέχτηκε, εμπνεύστηκε από τη στιγμή που έγινε πατέρας του μικρού πρίγκηπα Τζόρτζ και της μικρής πριγκίπισσας Σάρλοτ. 

Στα ιδρυτικά μέλη αυτής της ειδικής ομάδας περιλαμβάνονται αφεντικά της Google, του Snapchat, του Twitter και του Facebook, αλλά και ο Σερ Τιμ Μπέρνερς Λι, εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web).

Ο Δούκας ζήτησε από την ομάδα να εργαστεί για ένα διαδίκτυο πιο ασφαλές για τα παιδιά και να επινοήσει νέες τεχνικές που να επιτρέπουν τόσο σ' αυτά όσο και στους γονείς τους να βρίσκουν πιο εύκολα βοήθεια σε περιπτώσεις διαδικτυακού εκφοβισμού. 

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας: "Η ομάδα θα ολοκληρώσει τις εργασίες της τον Μάη του 2017, όπου και θα έχει καταλήξει σε συστάσεις για τους ειδικούς της Τεχνολογικής Βιομηχανίας. Ο Δούκας σκοπεύει να στείλει τις τελικές συστάσεις της ομάδας στην Αμερική και να πει, 'Αυτό είναι το σχέδιο μας στη Μεγάλη Βρετανία. Αυτό πρέπει να κάνετε'". "Η ειδική ομάδα έχει λάβει θετικό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ και την παγκόσμια ηγεσία των μεγάλων εταιρειών που θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Επόμενη "κρούση" θα γίνει το καλοκαίρι", αναφέρει μια βοηθός στη Sunday Times. 

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν το ταξίδι που προγραμματίζει θα το κάνει μόνος του ή μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM