Το Instagram δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν ζουμ στις φωτογραφίες

Το Instagram δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν ζουμ στις φωτογραφίες Facebook Twitter
0

Μπορεί να χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια μέχρι να γίνει, αλλά το ζουμ στο Instagram είναι πια γεγονός.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν πλέον να ζουμάρουν στις φωτογραφίες που ανεβαίνουν με ένα απλό "τσίμπημα" των δακτύλων -όπως περίπου γίνεται και στο Facebook. 

"Τους τελευταίους έξι μήνες, έχετε δει διάφορα συναρπαστικά πράγματα να συμβαίνουν στο Instagram, από νέο εικονίδιο μέχρι μακρύτερης διάρκειας βίντεο, ακόμη και έναν καινούργιο τρόπο να μοιράζεστε τις καθημερινές σας στιγμές μέσω του Instagram Stories" έγραψε η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση στο Instagram. "Και καθώς αλλάζουν πράγματα, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην βελτίωση των βασικών σημείων του Instagram" σημειώνεται.

Μέχρι στιγμής το νέο τεχνικό χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο σε όλους του χρήστες iOS και σε μερικούς από τους χρήστες Android, κάτι που θα λυθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Σε λίγο καιρό επίσης εκτός από τις φωτογραφίες, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν ζουμ και στα βίντεο, στα προφίλ άλλων χρηστών και σε όσα εμφανίζονται στην Αναζήτηση (Explore). 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM