Wikileaks: Kαταγγέλουν κυβερνοεπίθεση πριν τις πολύκροτες αποκαλύψεις για τον Ερντογάν

Wikileaks: Kαταγγέλουν κυβερνοεπίθεση πριν τις πολύκροτες αποκαλύψεις για τον Ερντογάν Facebook Twitter
0

Ο ιστότοπος WikiLeaks ανακοίνωσε χθες πως σχεδιάζει να δώσει στη δημοσιότητα εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα για τη δομή της πολιτικής εξουσίας στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη χώρα. Η είδηση προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και πολλά σενάρια, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η πολυαναμενόμενη διαρροή.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από τα Wikileaks, για αυτό ευθύνονται κυβερνοεπιθέσεις που σκοπό έχοπυν να εμποδίσουν την πολύκροτη δημοσίευση.

Τα Wikileaks καταγγέλουν πως χάκερς πραγματοποίησαν μαζικές επιθέσεις, επιχειρώντας να εμποδίσουν την αποκάλυψη των εγγράφων αυτών.

 

«Δεν είμαστε σίγουροι για την προέλευση της επίθεσης. Η χρονική στιγμή δείχνει την τουρκική κυβέρνηση και τους συμμάχους της» αναφέρεται στο Τwitter στο οποίο σημειώνουν πως θα το ξεπεράσουν και η δημοσιοποίηση θα γίνει.

 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM