Το πρώτο μεγάλο κυνήγι Pokemon στην Αθήνα είναι γεγονός

Το πρώτο μεγάλο κυνήγι Pokemon στην Αθήνα είναι γεγονός Facebook Twitter
5

Εδώ και λίγες μέρες, η μανία του Pokemon Go έφτασε επισήμως και στην Ελλάδα. Το παιχνίδια που σαρώνει σε όλο τον πλανήτη, έγινε επισήμως διαθέσιμο το Σάββατο το βράδυ και έκτοτε έχει καρφωθεί στην κορυφή του ελληνικού app store και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του.

Το παιχνίδι είναι ένα φαινόμενο που για την ώρα έχει διχάσει αρκετά, προκαλεί παντού συζητήσεις και οι πρώτες εικόνες με τους Αθηναίους, κυρίως εφήβους και νέους - να κυνηγούν κάτι που βλέπουν μόνο μέσα από το κινητό τους σίγουρα ξαφνιάζουν.

Επειδή τα Pokemon εμφανίζονται παντού, είναι πολύ πιθανό, κάποιος να σας σταματήσει γιατί ένα από αυτά μπορεί να είναι ακόμη και στο backpack σας.

Το πρώτο μεγάλο κυνήγι Pokemon στην Αθήνα είναι γεγονός Facebook Twitter

Κάπως έτσι φτάσαμε και στο πρώτο μεγάλο κυνήγι που διοργανώνεται στην Αθήνα. Το Σάββατο, στις 9 το βράδυ έρχεται το Pokemon Go Night Tour στο κέντρο της Αθήνας. Το κάλεσμα για συγκέντρωση στο Μοναστηράκι έχει γίνει μέσω facebook και ήδη περίπου 10.000 άτομα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον ή ότι θα παρευρεθούν.

«Σάββατο 23 Ιουλίου όλοι οι εκπαιδευτές Πόκεμον μαζευόμαστε Μοναστηράκι για βραδινή επιδρομή»: Απομένει να δούμε αν η μανία θα πάρει και στη χώρα μας τις διαστάσεις που έχει λάβει στο εξωτερικό, με τις μεγάλες μαζικές συγκεντρώσεις σε πάρκα και πλατείες, καθώς επίσης και πόσο γρήγορα (και αν) θα ξεφουσκώσει η μόδα του Pokemon Go.

Τech & Science
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ωραία. Κάποτε τα αγόρια κυνηγούσαν γκόμενες και τώρα κυνηγούν βραδιάτικα τα Pokemon.Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον χημικό που έφτιαξε τους ψεκασμούς για ανθρώπους. Το φάρμακο δουλεύει και σαρώνει!