Νέα εφαρμογή στέλνει ανώνυμα spoilers από το Game of Thrones σε φίλους και εχθρούς

Νέα εφαρμογή στέλνει ανώνυμα spoilers από το Game of Thrones σε φίλους και εχθρούς Facebook Twitter
2

Μία νέα υπηρεσία που μόλις κυκλοφόρησε και ονομάζεται spoiled.io, υπόσχεται (έναντι αντιτίμου) να «καταστρέψει» τα όνειρα φίλων και εχθρών αποκαλύπτοντας spoilers από το «Game of Thrones».

Πώς λειτουργεί; Αμέσως μετά την προβολή των επεισοδίων στην Αμερική, η υπηρεσία στέλνει ανώνυμα στις επαφές που θα επιλέξει ο χρήστης στοιχεία και αποκαλυπτικά νέα από το επεισόδιο που έχει ήδη προβληθεί από το HBO. 

Στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει τις αντιδράσεις των ανυποψίαστων «θυμάτων» στο Twitter.

Ένα μικρό παράδειγμα:

Νέα εφαρμογή στέλνει ανώνυμα spoilers από το Game of Thrones σε φίλους και εχθρούς Facebook Twitter

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί να θέλει κάποιος να στείλει spoilers από μία τηλεοπτική σειρά σε έναν άλλο άνθρωπο, και πόσο μάλλον από ένα δημοφιλές show όπως το «Game of Thrones» που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού χάρη στη δυναμική πλοκή και τις διαρκείς ανατροπές του.

Όμως σε αυτό το ερώτημα όπως και στο γιατί αρκετοί χρήστες του διαδικτύου θέλουν να αποκαλύπτουν spoilers σε όσους δεν έχουν δει τα επόμενα επεισόδια μάλλον δεν υπάρχουν απαντήσεις.

Με στοιχεία από τον Guardian.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM