Οι φίλοι του WikiLeaks λανσάρουν νέο κρυπτογραφημένο κοινωνικό δίκτυο

Οι φίλοι του WikiLeaks λανσάρουν νέο κρυπτογραφημένο κοινωνικό δίκτυο Facebook Twitter
0

Υποστηρικτές του γνωστού WikiLeaks αποφάσισαν να δημιουργήσουν, πρόσφατα, ένα νέο κοινωνικό δίκτυο με πλήρη κρυπτογράφηση που απευθύνεται σε άτομα ίδιας φιλοσοφίας και πολιτικής.

Το δίκτυο, υπό το όνομα Friends of WikiLeaks (FoWL), είναι ουσιαστικά ένα κοινωνικό δίκτυο ανθρώπων που υπερασπίζονται το WikiLeaks, τις πηγές του και το σκοπό του.

«Προωθούμε δημόσια και ιδιωτικά το WikiLeaks καθώς και άτομα ή οργανισμούς που συνάδουν με την αποστολή του WikiLeaks», αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους. «Αυτό το site θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε άτομα της περιοχής σας και από όλο τον κόσμο. Θα κάνετε νέους φίλους και συμμάχους, θα νοιάζεστε για ουσιαστικές αξίες και θα πολεμάτε για έναν κοινό σκοπό».

Το δίκτυο περιορίζει τη λίστα των φίλων σας σε δώδεκα άτομα. Έξι από αυτά μπορούν να είναι από την ίδια γεωγραφική περιοχή με εσάς και τα υπόλοιπα έξι από ολόκληρο τον κόσμο αρκεί να μιλάνε την ίδια γλώσσα.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφευρέτριες δημιούργησαν "έξυπνο αναπηρικό αμαξίδιο" που συνδέεται με τον εγκέφαλο

Τech & Science / Εφευρέτριες στην Τυνησία δημιούργησαν «έξυπνο αναπηρικό αμαξίδιο» που συνδέεται με τον εγκέφαλο

Το αμαξίδιο είναι ιδιαίτερα εύχρηστο αφού τα άτομα που το χρησιμοποιούν μπορούν να το κινήσουν με τη χρήση οθόνης αφής, φωνητικής εντολής και εκφράσεων προσώπου.
NEWSROOM
Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Τech & Science / Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Η επιστήμη απαντά στο τι κάναμε λάθος -τόσα χρόνια- αναφορικά με το χρώμα, το ύφασμα ακόμα και την εφαρμογή των ρούχων μας το καλοκαίρι και στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε δροσεροί
NEWSROOM
Το Αριστείο Μποδοσάκη σε δύο σημαντικούς ερευνητές με διεθνή απήχηση

Τech & Science / Το Αριστείο Μποδοσάκη σε δύο σημαντικούς ερευνητές με διεθνή απήχηση

Η Ελληνίδα ερευνήτρια του διαστήματος, Καθηγήτρια Αστροφυσικής με μακρά πορεία στη NASA Χρύσα Κουβελιώτου και ο κορυφαίος ερευνητής της σύγχρονης βιοϊατρικής έρευνας που καθοδηγεί την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά ερευνητικά δρώμενα, Καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης βραβεύονται για την καθοριστική τους συμβολή στην εξέλιξη της επιστήμης
NEWSROOM