ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ξεκίνησε η πορεία για τη 41η επέτειο του Πολυτεχνείου

Ξεκίνησε η πορεία για τη 41η επέτειο του Πολυτεχνείου Facebook Twitter
1

Ξεκίνησε πριν από λίγο η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, με την οποία κορυφώνονται εκδηλώσεις για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια, με 7.000 αστυνομικούς να βρίσκονται σε επιφυλακή. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 18 προσαγωγές πριν την έναρξη της πορείας.

Λίγο μετά τη μία έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η καθιερωμένη πορεία η οποία ξεκινήσε από την πλατεία Κλαυθμώνος. Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται ήδη η Νομική Σχολή, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, η πρεσβεία των ΗΠΑ, το υπουργείο Οικονομικών και η Βουλή.


Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος, ενώ σταδιακά κλείνουν στην περιοχή του κέντρου, οι λεωφόροι Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας και οι κάθετοι δρόμοι αυτών.


Επίσης, κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι.


Η συμμετοχή του κόσμου στην πορεία είναι μαζική.

1

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράνομη στάθμευση: Πώς βάζει φρένο στη λειτουργία της πόλης

Ρεπορτάζ / Παράνομη στάθμευση στην Αθήνα: Παρκαδόροι, τουριστικά λεωφορεία και αντικοινωνική συμπεριφορά

Η παράνομη στάθμευση είναι μία από τις βασικές αιτίες πίσω από το κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο της Αθήνας. Μια έρευνα για το χάος που δημιουργεί στους δρόμους της πόλης, για τους ελέγχους και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, γι' αυτά που σχεδιάζονται αλλά και για τους παράγοντες που κάνουν τη λύση της εξίσωσης ακόμη πιο δύσκολη.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Επιτέλους, ξανά Cine Paris

Οθόνες / Επιτέλους, ξανά Cine Paris

Η ωραιότερη θερινή κινηματογραφική αίθουσα-ταράτσα της Πλάκας είναι έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας υπό τη νέα διαχείριση του Cinobo με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προβολών για όλο το καλοκαίρι.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ

σχόλια

1 σχόλια
Η συμμετοχή του κόσμου στην πορεία είναι μαζική. Πηγή: www.lifo.grκαι τα καδρονια στις σημαιες χοντρα χοντρα γιατι οσο ναναι ποτε δεν ξερεις τι ανεμους θα βρεις στην πανεπιστημιου