Μπακογιάννη: Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος και να βρω έναν τάφο σαν του Τουταγχαμώνα (video)

Μπακογιάννη: Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος και να βρω έναν τάφο σαν του Τουταγχαμώνα (video) Facebook Twitter
0

Για τις πρώτες ημέρες της απειρίας της στη Βουλή, το πάθος της με την αρχαιολογία αλλά και για το μυστικό της μακροζωίας του πατέρα της μίλησε η Ντόρα Μπαγκογιάννη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».

Όπως είπε μεταξύ άλλων, η πρώτη της ομιλία στη Βουλή ήταν για την τρομοκρατία και «ήταν μια τραγωδία» λόγω άγχους, ενώ μίλησε και για την ισότητα και τις γυναίκες λέγοντας ότι δεν υπάρχει στην πράξη και ότι ο δικός της άνδρας «είναι πασάς παλαιάς κοπής».

Η βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε επίσης και στη μακροζωία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λέγοντας:

«Έχει πολύ γερό DNA. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πρόσεξε πάρα πολύ την υγεία του. Έκανε πάντα εξετάσεις, ό,τι υπήρχε το πρόλαβε, δεν ήταν άνθρωπος που έλεγε ότι “δεν πάω στον γιατρό”, έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις. Τρώει φοβερά υγιεινά. Θα φάει όσπρια, φρούτα, σαλάτες και πολύ μέλι το πρωί».

«Έχω πει πολλές φορές ότι εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν την “γκαντεμιά” του. Όλοι αυτοί που το λένε αυτό, βασικά νομίζω ότι μέσα τους λένε “τον κερατά…”. Είναι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Βρήκε μια γυναίκα στη ζωή του που τον λάτρεψε, με την οποία ήταν πάρα πολύ δεμένος» πρόσθεσε.

Ακόμη η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στο πάθος της με την αρχαιολογία. «Εγώ ήθελα να γίνω αρχαιολόγος, να βρω έναν τάφο ανάλογο του Τουταγχαμώνα…», είπε.

Για την ανάδειξη του Κυριάκου στη θέση του Προέδρου της Ν.Δ., κάτι που δεν κατάφερε εκείνη η κ. Μπακογιάννη λέει «ο Κυριάκος το ήθελε πιο πολύ από εμένα» και τονίζει ότι πληγώθηκε από τη δική της ήττα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα προβώ σε διορθωτικές κινήσεις λαμβάνοντας το μήνυμα των πολιτών»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα προβώ σε διορθωτικές κινήσεις λαμβάνοντας το μήνυμα των πολιτών»

Για την ακρίβεια, υπογράμμισε πως «θα έλθουν νέες παρεμβάσεις για την ακρίβεια. Αρχίζουμε να βλέπουμε μία αποκλιμάκωση των τιμών, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, πρέπει να το δούμε αυτό με πολύ μεγαλύτερη ένταση»
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση - Όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ» λέει ο στρατηγός ε.α. Φράγκος

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, η παρωδία να σταματήσει εδώ» εκρήγνυται ο στρατηγός Φράγκος

Πολλοί θεωρούσαν ότι ο Εμμανουήλ (Φραγκούλης) Φράγκος είναι ο στρατηγός Φράγκος ή συγγενής πρώτου βαθμού με τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ - «Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης» έγραψε ο στρατηγός
THE LIFO TEAM