ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

My City My Photo: Διαγωνισμός Instagram #anytimelifo

My City My Photo: Διαγωνισμός Instagram #anytimelifo Facebook Twitter
0

Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού #anytimelifo εδώ.


Λατρεύεις τη φωτογραφία; Ετοιμάσου για ένα διαγωνισμό που θα σου κάνει κλικ!

Η Anytime και η LiFO σε προσκαλούν να λάβεις μέρος σε ένα μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "My City... My Photo".

 

Στον διαγωνισμό υπάρχουν δύο τρόποι συμμετοχής. Mπορείς να επιλέξεις έναν ή και τους  δύο, κερδίζοντας πλούσια δώρα!

Δες καρέ καρέ πώς μπορείς να γίνεις και εσύ ένας από τους 6 τυχερούς που θα αποκτήσουν ολοκαίνουργια iPhone 6 και φωτογραφικές μηχανές Sony...

1ος Τρόπος συμμετοχής: "Ανέβασε τη φωτογραφία σου"

 

Οι συμμετέχοντες καλούνται να βγάλουν μία ή και περισσότερες φωτογραφίες με θέμα την πόλη στην οποία ζουν και να την ανεβάσουν στο Instagram  με hashtag #anytimelifo.

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα αναδειχτούν με κλήρωση 4 νικητές που θα κερδίσουν από μία φωτογραφική μηχανή Sony Digital Camera DSC-HX400 Μαύρη ο καθένας. 

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος από 21/11/2014 μέχρι και 11/12/2014.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Βγες στους δρόμους της πόλης σου, βρες το αγαπημένο σου urban θέμα και τράβηξε τη photo που μπορεί να σε κάνει νικητή!

4 νικητές θα κερδίσουν από 1 φωτογραφική μηχανή Sony

2ος Τρόπος συμμετοχής: "Ψήφισε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες"

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να μπουν στο Photogallery, να δουν τις φωτογραφίες του διαγωνισμού "My City... My Photo" και να ψηφίσουν μία ή και περισσότερες από τις αγαπημένες τους.

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα αναδειχτούν με κλήρωση 2 νικητές που θα κερδίσουν από ένα apple smartphone iPhone 6 - 16GB Space Grey.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος από 21/11/2014 μέχρι και 11/12/2014.

Μην αργείς γιατί έχεις πολλά και πολύ ενδιαφέροντα να δεις στο Photogallery. Ψήφισε τις φωτογραφίες που σου αρέσουν περισσότερο και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα iPhone6!

2 νικητές θα κερδίσουν από ένα apple smartphone iPhone 6

Δες τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής εδώ και λάβε μέρος τώρα!

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM